Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord: mishandeling, getuige gezocht

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 8-02-2001 Persbericht district Aa & Dommel

GETUIGE GEZOCHT MISHANDELING

In Schijndel aan de Hoofdstraat is woensdagmiddag een 18-jarige fietser uit Schijndel mishandeld op straat. Een man in een rode Honda Civic stond stil midden op de rijbaan waardoor de fietser hem niet kon passeren. Hij stapte uit zijn wagen en schopte de fietser in zijn linkerzij. Hierdoor kwam de fietser ten val. Toen hij opstond werd hij opnieuw tegen de grond geduwd. Hij werd diverse malen geschopt, onder meer tegen zijn hoofd. Op dat moment stopte een automobilist in een kleine groene auto die poolshoogte kwam nemen. Hierop reed de dader weg in zijn auto. De politie wil graag in contact komen met de man in de groene auto of met mogelijke andere getuigen van het voorval. Telefoonnummer: 073-5472121.

ALCOHOL

In Boxtel aan de Fellenoord werd een 39-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch gecontroleerd op alcoholgebruik. De man had teveel gedronken om nog een auto te kunnen besturen. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur. Er is proces-verbaal opgemaakt.

AUTO GESTOLEN

In Schijndel aan de Hertog Jan 11-laan is in de nacht van woensdag op donderdag een auto gestolen. Het is een rode BMW M5 met het kenteken TS-JV-14.

DIEFSTAL UIT LAADBAK

In Boxtel is donderdagmiddag een vrachtwagenchauffeur beroofd van een deel van zijn lading. De chauffeur was aan het lossen en had derhalve de laaddeuren openstaan. Bij terugkomst zag hij een man uit de laadbak komen die vertelde dat hij zijn hond was kwijtgeraakt.. De chauffeur bemerkte dat hij twee pakketten uit zijn wagen miste. De ongenode bezoeker van de laadbak, een ongeveer 40-jarige , blondharige man riep dat hij nergens mee te maken had, stapte als passagier in een gereedstaande auto en reed weg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie