Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overzicht interviews Brodeur Worldwide

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Februari 2001

Bijgaand stuur ik u ter informatie een overzicht van persbriefings/interviews die Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn organiseert. Dit overzicht sturen wij een selecte groep journalisten aan het begin van iedere maand toe. Mocht u hier geen interesse in hebben, dan horen wij dit graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de accountmanagers die bij elk event/interview vermeld worden. Ons algemene telefoonnummer is: 020 ? 346 2000 / 020-487 4000.


1. Onderwerp: Baan Company introduceert iBaan Datum: 9 februari
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk Informatie: Lia Bos, (lbos@nl.brodeur.com) of 020 - 346 20 00


2. Onderwerp: Introductie Supplier Relationship Management Datum: 13 februari
Locatie: Kantoor Brodeur Worldwide, Overschiestraat 55 te Amsterdam Informatie: Berendjan Rietveld, (bjrietveld@nl.brodeur.com)


3. Onderwerp: Storage forum
Datum: 15 maart 2001
Locatie: ´t Spant, Bussum
Informatie: Andrea de Graaf, (adegraaf@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


1. Baan Company introduceert iBaan


Vrijdag 9 februari a.s. introduceert Baan Company iBaan. iBaan is de naam voor de volgende generatie Baan-producten. iBaan combineert bestaande Baan-producten met significante innovaties zoals een nieuwe ?thin client?-architectuur voor BaanERP, een portaloplossing, verbeterde samenwerkingsmogelijkheden, nieuwe e-business producten en koppelingsmogelijkheden met de volgende versie van Baan OpenWorld. Tijdens de bijeenkomst zullen Laurens van der Tang, President van Baan Company, en Henk de Ruiter, Senior Vice-President Marketing & Alliances, Baan?s visie en strategie alsmede het productportfolio nader toelichten. Daarnaast worden de producten uit het iBaan-portfolio live gedemonstreerd. De bijeenkomst vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en begint om 09.45 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Jonker of Lia Bos, telefoonnummer 020 346 2000.


2. Introductie Supplier Relationship Management

I2 Technologies, leveranciers van Supply Chain Management-software en software voor het bouwen van digitale marktplaatsen, introduceert op 13 februari de eerste, volledige geïntegreerde Supplier Relationship Management oplossing ter wereld. In het kader hiervan is Nick Ford, VP Business Development, die dag in Nederland voor het geven van één-op-één interviews.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Berend-Jan Rietveld, telefoon: 020-346 20 00 of per e-mail: (bjrietveld@nl.brodeur.com)


3. Storage Forum

IBM Storage Forum 2001 is een conferentie voor de laatste initiatieven en oplossingen op het gebied van efficiënte opslag en data-management. In iedere organisatie hangt het succes af van snel toegankelijke en betrouwbare informatie. Opslag is de sleutel tot succes! Tijdens het IBM Storage Forum 2001 kan men de juiste opslag oplossingen vinden, informatie en ervaringen uitwisselen en ervaren partners ontmoeten. Voor de pers zijn er mogelijkheden tot het bijwonen van een demo.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Andrea de Graaf, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (adegraaf@nl.brodeur.com)

Met vriendelijke groet,

M Magnin
Brodeur Worldwide
Overschiestraat 55
1062 HN Amsterdam
Tel: 020 346 20 00
Fax: 020 669 72 65
internet: www.brodeurww.com

Let op: Brodeur Worldwide is de nieuwe naam van Brodeur Schoep & van der Toorn.
Dit betekent ook een nieuw Brodeur e-mailadres en nieuwe Brodeur telefoonnummers in Amsterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie