Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlopige jaarcijfers 2000 RING!Rosa Products

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Bron: Ring!Rosa Products NV
Zoek soortgelijke berichten
Ring!Rosa Products NV

RING! realiseert aanhoudende omzetstijging en verbeterT resultaat AMSTERDAM, 9 februari 2001 - De omzet van RING!Rosa Products N.V. (RING!) - gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van internet enabled communicatieoplossingen voor ondernemingen en telecom operators (telco's) is in het vierde kwartaal 2000 aanzienlijk gestegen ten opzichte van het vierde kwartaal 1999. Het resultaat voor rente, belastingen en afschrijvingen (EBITDA) is ten opzichte van zowel het derde kwartaal 2000 als het vierde kwartaal 1999 aanzienlijk verbetert. Daarnaast heeft de onderneming een fors verbeterde brutomarge gerealiseerd ten opzichte van het derde kwartaal 2000. De focus op marge ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie