Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder reikt prijzen uit in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Winnaars prijsvraag "Als ik de schat had..." ontvangen prijs van wethouder

Wethouder Van Viegen van Haarlem reikt op vrijdag 9 februari om 15.30 uur prijzen uit aan de winnaars van de prijsvraag "Als ik de schat had...". Dat gebeurt op haar kamer in het stadhuis. De prijsvraag is november vorig jaar uitgeschreven, en alle ontvangers van de nieuwsbrief "Schat aan het Spaarne" konden meedoen door hun idee op een bijgevoegd inlegkaartje in te sturen. Enige tientallen hebben de moeite genomen een kaartje in te vullen en op te sturen.

Drie prijswinnaars

Uit de inzendingen zijn drie prijswinnaars gekozen waarvan de jury vond dat hun ideeën origineel en uitvoerbaar waren. De winnaars hadden ideeën op het gebeid van water, creatief gebruik van pleinen en opruimen van rommel. Ook met de inzendingen die geen prijs hebben gewonnen wordt iets gedaan. Deze zijn doorgestuurd naar die ambtelijke medewerker die bij de gemeente Haarlem verantwoordelijk is voor het vakgebied waarop de inzending betrekking heeft. Dat betekent dat het kan gebeuren dat van die inzendingen iets is terug te vinden in plannen van de gemeente Haarlem die in de komende periode worden gepresenteerd.

"Schat aan het Spaarne"

De nieuwsbrief "Schat aan het Spaarne" is een tweemaandelijkse uitgave van de gemeente Haarlem waarin aandacht wordt besteed aan het grotestedenbeleid. Dat betekent dat een breed scala aan onderwerpen aan bod komt die te maken hebben met het Ontwikkelingsprogramma Haarlem 2000-2004 en de Toekomstvisie Haarlem 2000-2010 die tot stand zijn gekomen na een breed debat in en met de stad. Naast de nieuwsbrief wordt ook elke week in de Stadskrant aandacht besteed aan onderwerpen die te maken hebben met de Toekomstvisie en het Ontwikkelingsprogramma.

12 februari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie