Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mobilezone.nl internet- en mobiel amusement op één website

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BIJL PR

Eerste website waar internet- en mobiel amusement samenkomen

Mobilezone.nl brengt internet- en mobiel amusement samen op één website

'Daarmee is Mobilezone.nl de eerste website van Nederland die de kracht van internet en het gemak van mobiele communicatie volledig integreert.'

ChatTV introduceert Mobilezone.nl, een internetportal dat alle denkbare vormen van internetamusement naar de mobiele telefoon brengt. Of het nu gaat om chat, dating, ringtones, icons, horoscopen, e-cards... mobiel amusement heeft eindelijk één adres op internet: Mobilezone.nl.

Net als mobiel bellen heeft mobiel amusement zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Steeds meer toepassingen vinden hun weg naar miljoenen mobiele telefoons. De laatste hit als belmelodie of een zelfontworpen afbeelding in het display, het mobieltje is veel meer geworden dan een telefoon.

Veel websites bieden mobiel amusement, maar geen enkele is volledig toegewijd aan de interactie van internet en mobiele communicatie. De nieuwe portal Mobilezone.nl heeft die 'dedication' wel. Bijna alle toepassingen op Mobilezone.nl zijn geïntegreerd met de mobiele telefoon. Zo kan een bezoeker binnenkort zijn chatsessie op Mobilezone.nl voortzetten op de GSM. Of een spannende date in het display zien verschijnen.

Natuurlijk biedt Mobilezone.nl naast ringtones, icons, chat en dating ook andere fun content als e-cards, en games. Maar anders dan bij andere websites staan al die toepassingen op één plaats: Mobilezone.nl.
Mobilezone.nl heeft een eigen WAP-portal, zodat ook de mobiele internetters voor amusement nog maar één adres nodig hebben.

Mobilezone.nl is een initiatief van ChatTV. Haar visie is dat het internet in de toekomst steeds meer geïntegreerd zal worden met mobiele diensten. Zij zet als voorbeeld voor haar klanten een portal neer om te laten zien dat internet chatdiensten goed geïntegreerd kunnen worden met mobiele diensten. Deze combinatie vormt een kwalitatief sterk product van deze tijd.

De services en hosting van Mobilezone.nl worden verzorgd door Simple Mobile Solutions. Dit bedrijf ontwikkelt en ondersteunt toepassingen voor mobiele informatie- en amusementsdiensten. Meer informatie over Simple Mobile Solutions vindt u op www.simple.nl

ChatTV
ChatTV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van chatboxen. Ook zijn wij toonaangevend op het gebied van live video- en audio uitzendingen via het internet. De chatboxen van ChatTV kunnen voor elke website op maat worden gemaakt, passend bij de stijl en uitstraling van de betreffende website. Ze kunnen worden beschouwd als de meest stabiele in hun soort en zijn in staat om grote aantallen chatters tegelijk te verwerken.
Dit blijkt onze grote staat van dienst zoals de chatboxen die wij voor TMF, Radio538, Fox8, Fox Kids, Sky Radio, NPS, VARA en Nieuwe Revu verzorgen. Genoemde chatboxen zijn goed voor een gemiddeld aantal bezoekers van 450.000 per week. ChatTV verzorgt live audio- en video uitzendingen op internet zowel vanuit haar studio in Bussum als vanaf elke andere gewenste locatie. Met gebruik van de speciaal door ChatTV ontwikkelde VIP-chatbox, kan tijdens een live-uitzending een directe respons van de kijker of luisteraar worden verkregen. Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie