Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Numico verkoopt Zonnatura aan Wessanen

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV)

Informatie: VOOR DE PERS

CNV Voeding is een vakgroep van de CNV BedrijvenBond

Vrijdag 9 februari 2001

CNV Voeding: dit past binnen de specialisatie van Numico. Numico verkoopt Zonnatura aan Wessanen

Numico verkoopt Zonnatura aan Wessanen. Leo Bons, vakgroepbestuurder van CNV Voeding: "Ik zal Numico aan hun garantie van geen gedwongen ontslagen houden."

Zonnatura wordt niet gemaakt door Numico, maar door derden. Numico verkoopt de gezondheidsproducten. Leo Bons, vakgroepbestuurder van CNV Voeding: "Deze verkoop past binnen de specialisatiestrategie van Numico. Ze zullen zich concentreren op medicinale voeding en babyvoeding." Wessanen wil zich verder concentreren op natuurlijke voeding en specialiteiten voor de gezonde en kwaliteitsbewuste consument. Bons: "De mensen in de distributievestiging van Numico Zoetermeer zullen de gevolgen van de verkoop van Zonnatura het beste merken." Inmiddels heeft Numico gegarandeerd dat ook daar geen gedwongen ontslagen vallen. Numico wil andere producten naar het distributiecentrum in Zoetermeer halen. De inkopers zullen meegaan mee naar Wessanen. Bons: "Ik moet nog zien of Numico genoeg producten voor Zoetermeer binnenhaalt om die werkgelegenheid te behouden."

Nadere inlichtingen:

Leo Bons
06-51601992

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie