Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ziekenhuizen in Friesland maken ongeoorloofde afspraken

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Friese ziekenhuizen ritselen in achterkamertjes
Regio Noord - groningen@fnv.nl

ABVAKABO FNV vindt dat de ziekenhuizen in Friesland ongeoorloofde afspraken maken over de functiewaardering. Met name van de verpleegkundige functies. Kaderleden en leden van ondernemingsraden melden dat de ziekenhuizen onderling overleg voeren en afstemmingsafspraken maken over de toepassing van http://www.abvakabo.nl/hoofdgroepen/fwg.html (het nieuwe functiewaarderingsysteem FWG 3.0). Hierdoor dreigen groepen (gespecialiseerde) verpleegkundigen niet de hogere salarisschaal te krijgen, waar zij recht op hebben. Bestuurder William Moorlag van ABVAKABO FNV heeft in een brief aan de Vereniging van Ziekenhuizen Friesland het achterkamertjesgeritsel gekapitteld en de ziekenhuizen per brief opgeroepen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie