Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: drugsvangst in Heerlen

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 9-02-2001 Persberichten district Heerlen (JvK/12.30 uur)

Heerlen, drugsvangst
De politie van Heerlen heeft donderdagmiddag omstreeks 17.45 uur op het Stationsplein een 31-jarige man uit Rotterdam en een 26-jarige man uit Barcelona aangehouden die in het bezit waren van een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs.
De twee vielen door de mand tijdens een routinecontrole. Ze hadden 550 gram heroïne, ongeveer 800 gram amfetamine en 85 gram cocaïne bij zich. De twee werden ingesloten en zijn in verzekering gesteld.

Heerlen, alcoholcontrole
De politie van Heerlen heeft tussen donderdagavond 23.00 uur en vrijdagmorgen 04.45 uur een alcoholcontrole gehouden. De controle vond plaats aan achtereenvolgens de Groene Boord en de Beersdalweg. Zon 100 voertuigbestuurders werden aan een blaastest onderworpen. Eén automobilist bleek teveel gedronken te hebben. Deze man, een 34-jarige inwoner van Landgraaf kreeg een proces-verbaal en raakte zijn rijbewijs omdat hij ruim 1,5 promille alcohol in zijn bloed had.

Heerlen, straatroof
Een 58-jarige man uit Elkenrade werd donderdagavond omstreeks 23.00 uur op de Geerstraat in Heerlen door een onbekende man beroofd van zijn portefeuille.
Het slachtoffer werd van achteren aangevallen en tegen de grond gewerkt. Zijn belager dreigde vervolgens met een vuurwapen en haalde zijn zakken leeg. Een portefeuille met daarin een paar honderd gulden nam hij mee.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie