Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zestien paardensportorganisaties gaan op in nieuwe bond

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the Dutch16 paardensportorganisaties gaan op in nieuwe sportbond Op 7 februari 2001 heeft de Ledenraad van de Vereniging Nederlandse Hippische Sportbond (NHS) een belangrijk besluit genomen over de herstructurering van de NHS waardoor één bond voor de paardensportbeoefening ontstaat. Het besluit werd unaniem genomen, zij het voor de Nederlandse Bond van Rij- en Jachtverenigingen (NBVR) en de Nederlandse Samengestelde Wedstrijd Vereniging (NSWV) onder de opschortende voorwaarde dat hun algemene ledenvergaderingen dit besluit nog moeten bekrachtigen. De genomen besluiten zullen later in het jaar formeel dienen te worden bekrachtigd door het goedkeuren van de statuten, het algemeen ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie