Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: eten zonder betalen in Venlo

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 9-02-2001
Mediaberichten 9 februari (12.30 uur)

Weert 83 pvs bij controles

WEERT 6 Politiemensen, 4 leden van de Koninklijke Marechaussee en 2 mensen van het Stadstoezicht Weert hebben donderdagmiddag en avond 83 bekeuringen uitgeschreven bij een grootscheepse controle in het centrum. Er zijn 21 bekeuringen uitgeschreven voor (brom)fietsen op de promenade, 26 wegens foutief parkeren en 24 voor opgevoerde bromfietsen. Daarbij had een bromfiets zon hoog vermogen dat die in beslag is genomen. De andere bonnen waren voor overtredingen als het rijden zonder helm, geen gele plaat op de bromfiets, geen bromfiets-certificaat en rijden door rood licht.

Regio 45.960 pvs Samen minder

Regio Sinds de start van het verkeershandhavingsproject Samen minder (op 17 april 2000) heeft de politie tot en met 31 december 2000 45.960 automobilisten bekeurd voor te hard rijden. Het project richt zich op het verhogen van de verkeersveiligheid op de N271, N273 en N275.

In totaal zijn daar 308.992 automobilisten gecontroleerd van wie dus bijna 15% te hard reed.

Venlo drugszaak

VENLO De politie heeft donderdagavond bij een onderzoek in een woning aan de Nieuwstraat 120 gram hashish en 20 gram marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Daarbij is een 36-jarige man uit Venlo aangehouden. Die bleek niets met de zaak te maken te hebben waarop hij weer in vrijheid is gesteld en direct weer aangehouden omdat hij nog een gevangenisstraf van 21 dagen moet uitzitten.

Venlo eten zonder te betalen

VENLO De politie heeft donderdagavond 4 mannen aangehouden die na te hebben gegeten wegliepen in een restaurant zonder de rekening te betalen. In het restaurant aan de Parade zag de eigenaar hoe het viertal wegrende na voor bijna 500 gulden gegeten te hebben. Hij aarzelde geen moment en rende achter de mannen aan. In het Keizersstraatje kon hij er een achterhalen en overdragen aan de inmiddels gewaarschuwde politie. Die wist ook de drie andere mannen te traceren die op uitnodiging naar het politiebureau kwamen. Het viertal, 24, 25, 26 en 28 jaar uit Beek en Donk, Weert en Helmond, is na het opmaken van een proces-verbaal én na het betalen van de rekening weer in vrijheid gesteld.

Montfort drugszaak
MONTFORT De politie heeft twee kleinere hennepkwekerijen ontmanteld. Op de zolder van een woning aan de Sportlaan zijn 99 planten, 3 assimilatielampen en de verdere technische installatie in beslag genomen. Daarbij is een 48-jarige vrouw uit Montfort aangehouden. Tegelijkertijd is in de garage van een woning aan de Wilhelminastraat een kwekerij ontdekt waar 241 planten en de technische installatie zijn in beslag genomen. Hier is een 28-jarige man uit Montfort aangehouden. Beide verdachten zijn na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie