Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amazon.com wil verhuizen van Den Haag naar GB en Duitsland

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

AMAZON.COM EUROPEAN SERVICES C.V. KONDIGT VOORNEMEN AAN OM HET KLANTENSERVICECENTRUM VOOR HEEL EUROPA TE VERPLAATSEN VAN DEN HAAG NAAR VERENIGD KONINKRIJK EN DUITSLAND - WERKNEMERS KUNNEN MEEVERHUIZEN

DEN HAAG-9 februari 2001-Amazon.com European Services C.V., een 100% dochter van het vooraanstaande wereldwijde on-line warenhuis Amazon.com (http://www.amazon.com), heeft vandaag het voornemen aangekondigd om de klantenservice centra voor Europa te integreren en te verplaatsen van Den Haag naar bestaande centra in Slough (Verenigd Koninkrijk) en Regensburg (Duitsland).

In het centrum in Den Haag werken ongeveer 240 mensen. Alle vertegenwoordigers van de klantenservice aldaar krijgen een overplaatsing aangeboden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie