Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: inbraak in Uden

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 9-02-2001
Persbericht district De Leijgraaf

C.D.S WEG

Donderdagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Eikenwal in Uden. Na het verbreken van de voordeur nam de dader een videorecorder weg. Ook mist de bewoner vierhonderd c.d.s. Totale schade nog niet bekend.

AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING

De politie heeft afgelopen nacht op de Middegaal in Veghel een 42-jarige man uit die plaats aangehouden. Agenten zagen een 37-jarige autobestuurder uit Veghel man op het Willem Alexander Sportpark tegen het eenrichtingverkeer in rijden en vervolgens verleende de man op de kruising met de Middegaal geen voorrang aan een andere personenauto. Deze automobilist moest uitwijken en botste bijna tegen de politieauto. Tijdens het aanzeggen van een proces-verbaal, bemoeide de 42-jarige zich met het gesprek en beledigde de agenten. Daarop werd hij aangehouden.

ONDER INVLOED

Later in de nacht werd op de Rijksweg N265 een 45-jarige autobestuurder uit Herpen aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een boete van f.410,-- en een rijverbod van twee uur.

AUTO WEG

Vrijdagmorgen is op de Pastoor Spieringsstraat in Uden een personenauto gestolen. Het betrof een groene Chrysler Voyager, kenteken PF-VG-78.

BROMFIETSER EN PASSGIER TEN VAL

Op de Belgenlaan in Uden zijn donderdagavond bij een eenzijdig ongeval een 18-jarige bromfietsbestuurder uit Uden en zijn evenoude duopassagier, eveneens afkomstig uit Uden, licht gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwam het tweetal ten val, waarop de bromfiets in brand vloog. Beide jongens zijn voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De bromfiets raakte total loss.

FIETSERS BEKEURD

De politie heeft de afgelopen weken ruim honderd fietsers bekeurd in het centrum van Uden. Alle overtreders fietsten in voetgangersgebied. Na eerst waarschuwend te zijn opgetreden, ook door medewerk(st)ers van het Bureau Stadswacht, is de politie begin januari overgegaan op het schrijven van processen-verbaal. Voor jeugdigen onder de 16 jaar was dat een rekening van f.25,--, voor oudere overtreders het dubbele : f.50,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie