Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Snelheidscontroles

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 9-02-2001
Mediaberichten 9 februari (laatste berichten)

Regio snelheidscontroles

REGIO In het kader van het project Samen minder zijn bij een snelheidscontrole op de Rijksweg in Reuver (N271) donderdagmiddag 30 automobilisten bekeurd. 11 Van hen zijn direct staande gehouden en kregen meteen hun bekeuring. Van de 313 voorbijgangers was de hoogste snelheid 69 km/u waar 50 km/u is toegestaan.

Op de Industriestraat in Tegelen zijn donderdagmiddag door de politie 835 automobilisten gecontroleerd. 54 Van hen kregen een bekeuring omdat zij harder reden dan 50 km/u. De hoogste snelheid was 78 km/u.

In Blerick zijn op de Industriestraat 7 bekeuringen uitgeschreven. Daar zijn 252 automobilisten gecontroleerd. De hoogste snelheid was 94 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

172 Automobilisten zijn er donderdagmiddag in Oostrum bekeurd. Daar controleerde de politie op de Wanssumseweg 1649 autos. De hoogste snelheid was 162 km/u waar 80 km/u mag worden gereden.

Op de Horster Provincialeweg zijn vrijdagmorgen 6 automobilisten bekeurd. Daar controleerde de politie met behulp van de laserpatrol. De hoogste snelheid was 114 km/u waar 80 km/u mag worden gereden.

Venlo 283 bonnen per uur

VENLO Bij een snelheidscontrole op de Klagenfurtlaan heeft de politie vrijdagmiddag een gemiddelde van 283 overtredingen per uur geconstateerd. In 78 minuten werden 369 overtreders gefotografeerd. Daarbij was de hoogte snelheid 89 km/u waar 50 km/u mag worden gereden. Er zijn 1415 voertuigen gecontroleerd, wat betekent dat 26% te snel reed. De controles zullen zeer zeker herhaald worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie