Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen: overvallen opgelost

Datum nieuwsfeit: 09-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: diverse 9-02-2001
Persberichten Regiopolitie Groningen
vrijdagmiddag 9 februari 2001

Dagelijkse berichten

Groningen: enkele overvallen opgelost
De politie heeft afgelopen dinsdag een 23-jarige stadjer aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van enkele overvallen in de afgelopen maand in de stad Groningen. De man heeft inmiddels enkele overvallen o.a. aan de Zwanestraat, Eikenlaan en de Paterswoldseweg bekend.Ook wordt hij verdachte van een drietal berovingen van pizzabezorgers vorig jaar. Hij is vandaag voor de rechter commissaris geleid en in bewaring gesteld. Het onderzoek naar andere door de verdachte gepleegde feiten wordt voortgezet.

Groningen: mes incident Sabastraat
De politie heeft afgelopen week een 29-jarige man zonder vaste woon plaats aangehouden. De man heeft vorige week donderdag bij een ruzie in een woning aan de Sabastraat een 40-jarige stadjer enkele malen met een mes in zijn rug gestoken. De verdachte is inmiddels gehoord, voorgeleid aan de rechter commissaris en in bewaring gesteld. Het slachtoffer is weer aan de beterende hand. Ook hij is in de loop van de week aangehouden en vandaag voorgeleid aan de rechter commissaris. Beide mannen kregen ruzie in de woning over de verkoop van drugs. In de daarbij ontstane worsteling raakte de 40-jarige stadjer gewond. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht.

Haren: inbraak opticien
Afgelopen nacht is ingebroken in een opticien aan de Brinkhorst. De daders kwamen de winkel; binnen door een deur te forceren. Uit de zaak werd oogmeetapparatuur en een oogdrukmeter weggenomen.

Veendam: vrachtauto verliest papier
Op de Provincialeweg N366 verloor een 62-jarige vrachtwagen chauffeur uit Stadskanaal vanochtend een deel van zijn papierlading. Agenten konden de chauffeur op de Veendammerweg tot stilstand brengen. Bij een daarop volgende weging van de auto bleek deze ruim 20 procent te zwaar beladen te zijn. De chauffeur kreeg een proces verbaal en moest een deel afladen.

Aduard: snelheid
. Op de Heerweg zijn vandaag snelheidscontroles gehouden. Er werden ruim 600 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden 40 automobilisten te hard. Zij kregen een bekeuring.

Uithuizen: letsel ongeval
Een 25-jarige vrouw uit Uithuizen liep vanochtend bij een botsing met haar auto op de Provincialeweg rugletsel op. De vrouw werd aangereden door een 56-jarige automobilist uit Roodeschool die afsloeg zonder voorrang te verlenen. De vrouw moest naar een ziekenhuis. De beide autos werden afsleept.

Inlichtingen afdeling Communicatie tel. 0900-8844

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie