Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schiphol Plaza viert Valentijnsdag

Datum nieuwsfeit: 10-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam Airport Schiphol

Persberichten

Schiphol Plaza viert Valentijnsdag

Van zaterdag 10 februari tot en met woensdag 14 februari staat winkelcentrum Schiphol Plaza in het teken van Valentijnsdag. In deze periode worden elke middag verschillende activiteiten georganiseerd. Zo brengen Franse chansonniers liefdesliederen ten gehore en steltlopers delen roosjes uit. Een Valentijnsengel draagt gedichtjes voor en neemt hartenwensen in ontvangst. De mooiste wens krijgt als beloning een Herman Brood zeefdruk. Schiphol Plaza-bezoekers kunnen ook het verdere verloop van hun (liefdes)leven laten voorspellen door een echte waarzegster.

All you need is love-caravan
Ter ere van Valentijnsdag bezoekt de All you need is love-caravan Amsterdam Airport Schiphol. De caravan staat van 8 tot en met 14 februari in Schiphol Plaza, naast de traverse naar parkeergarage P1 en het Sheraton Hotel. Van acht uur 's ochtends tot acht uur 's avonds kunnen bezoekers van de caravan daar een video-boodschap laten maken om deze naar zijn/haar Valentijn te sturen. Ook kan men Valentijn-boodschappen achterlaten op de All you need is love-internetsite, berichten versturen per SMS of in chocoladeletters. Bij en in de caravan zijn medewerkers van All you need is love aanwezig om te assisteren bij het opnemen en versturen van de Valentijnsberichten.

Zeg het met een geurtje
Op 14 februari staat voor de etalage van de nieuwe winkel Kappé Perfumes & Colors een glasgraveuse om de als Valentijnscadeau aangeschafte fles parfum of aftershave te graveren met de naam van de gever of de ontvanger.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie