Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 10-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 12.00 uur
Vijf bekeuringen bij verkeerscontrole

SOEST Tijdens een algemene verkeerscontrole vrijdagmiddag op de Koningsweg werden vijf verbalen uitgereikt. Vier voor het niet dragen van de autogordel en één voor het niet dragen van een helm. De passagier van een gecontroleerde bromfietser, een 14 jarig meisje uit Soest, droeg geen helm. Bij het uitreiken van de bekeuring voor dit feit gaf het meisje een valse naam op. Zij werd hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar mocht zij, na verhoor, het bureau met twee bekeuringen verlaten. Zij werd opgehaald door één van haar ouders.

Verkeersongeval met letsel

SOEST Vrijdagavond rond kwart voor zeven reed een 38-jarige vrouw op de hoek Korte Ossendamweg Soesterbergsestraat, door onbekende oorzaak, met haar fiets tegen een lantaarnpaal. Zij liep hierbij letsel op aan haar knie. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft haar knie gecontroleerd waarna zij haar weg mocht vervolgen. De vrouw werd samen met haar vriend door de politie thuis afgezet.

Thuisbezorger beroofd

BAARN Vrijdagavond werd een 18-jarige snack-bezorger rond tien uur savonds op de Da Costalaan beroofd. De man moest een bestelling afleveren echter de bewoners wisten niets van een bestelling af. Op het moment dat de man naar zijn scooter terug liep werd hij vastgepakt en door twee jongens van zijn portemonnee met onbekende inhoud beroofd. De beide daders vluchtten vervolgens de wijk in. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de daders.

Dronken man aangehouden

BUNSCHOTEN Vrijdagnacht rond twaalf uur werd een 30-jarige man uit Nurnberg op de Oostmaat aangehouden. De man liep ter hoogte van de dijk en was al meerdere malen in de daar aanwezige tuinen gevallen. Tijdens het aanspreken kon hij niet uit zijn woorden komen. Na controle van zijn paspoort bleek hij uit Duitsland afkomstig te zijn. Hij is ter ontnuchtering ingesloten in het politiebureau. In de loop van de dag zal hij worden heengezonden met een bekeuring van 50 gulden voor openbare dronkenschap.

Drie gewonden na vechtpartij
BUNSCHOTEN Zaterdagochtend rond twee uur trof de politie op de Kuyperstraat een 21-jarige man uit Bunschoten aan. De man verklaarde in het dorp betrokken te zijn geweest bij onenigheid. Deze onenigheid was op de Kuyperstraat uit de hand gelopen alwaar het slachtoffer en zijn twee broers (leeftijd onbekend) door een groep van ongeveer vijf jongens in elkaar was geslagen. De drie broers zijn door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis Eemland in verband met letsel aan hoofd en rug.

De zelfde avond vond in de omgeving van het Jan Schoutenplantsoen ook een vechtpartij plaats. De exacte toedracht hiervan is nog onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek en bekijkt of er een relatie is tussen de twee vechtpartijen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie