Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 10-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 13.50 uur
Grote verkeerscontrole in district Binnensticht

ZEIST BUNNIK DE BILT GROENEKAN Tijdens een grootscheepse verkeerscontrole in het hele district zijn tientallen processen verbaal uitgereikt. 53 Automobilisten werden staande gehouden o.a. terzake snelheidsovertredingen en gebruik van alcohol. Daarnaast werden verschillende (brom)fietsers aangehouden voor het niet goed voeren van de verlichting. 599 Blaastesten werden afgenomen. Drie automobilisten hadden teveel alcohol gedronken. Het drankgebruik varieerden van 0.8 tot 0.95 promille.

Winkeldieven aangehouden

DEN DOLDER Vrijdagochtend omstreeks elf uur werden twee inwoners van 62 en 69 jaar uit Huis ter Heide aangehouden. Zij werden door winkelpersoneel van een supermarkt in Den Dolder aangehouden. Door het personeel was gezien dat de man en de vrouw voor ruim veertig gulden aan goederen wilden meenemen zonder te betalen. Na verhoor op het politiebureau werden de beide verdachten met ieder een proces verbaal van 250 gulden heengezonden.

Parfumdief aangehouden

DRIEBERGEN/RIJSSENBURG Vrijdagmiddag rond half vier werd een 27-jarige vrouw uit Doorn aangehouden voor diefstal van een tweetal flesjes parfum.
De vrouw werd door een verkoopster aan de politie overgedragen. Zij bleek twee flesjes parfum, ter waarde van ruim 110 gulden, in haar jaszak te hebben gestopt waarna zij de winkel zonder deze flesjes af te rekenen wilde verlaten. Na verhoor aan het politiebureau werd de vrouw heengezonden met een proces verbaal van 410 gulden.

Snelheidscontrole DE BILT Op de Utrechtseweg is vrijdagochtend een snelheidscontrole gehouden. 1189 voertuigen passeerden de radar. 75 automobilisten reden te hard. De hoogst gemeten snelheid werd gemeten op 127 km/h op een weg waar 80 km/h mag worden gereden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie