Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volk kiest sieraad voor Oranjepaar via het internet

Datum nieuwsfeit: 10-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BIJL PR

Nederland stemt mee over Oranje-sieraad Laurentien

Nederlandse volk kiest sieraad voor prins Constantijn en prinses Laurentien via internet

Enkele honderden Nederlanders hebben de afgelopen periode een ontwerp ingezonden voor de ontwerpwedstrijd 'Sieraad voor het eerste Oranjepaar'. De Vereniging Goud- en Zilversmeden die de wedstrijd organiseert, gaat volgende week de inzendingen jureren. De jury kiest 10 ontwerpen uit. Via de website www.holland-plaza.nl kan het Nederlandse volk vanaf 10 februari stemmen welk van de tien ontwerpen het sieraad moet worden voor prinses Laurentien. Twee weken na het startschot van de ontwerpwedstrijd maakten prins Constantijn en Laurentien Brinkhorst hun verloving bekend. Laurentien zal dus, uit naam van het volk, een mooi sieraad ter waarde van 10.000 gulden ontvangen. Op 25 april zal tijdens het jubileum feest van de VGZ, waar veel bekende Nederlanders zullen zijn, bekend worden welk ontwerp heeft gewonnen. Er is dan nog net genoeg tijd om het sieraad klaar te krijgen voor de trouwdag op 17 mei. Iedereen die via de website op het winnend sieraad stemt, maakt kans op een kaart voor het jubileumfeest.

///

Voor meer informatie over de ontwerpwedstrijd 'Sieraad voor het eerste Oranjepaar' kunt u contact opnemen met Jorn Eiting, 06 - 24 26 45 68.

21 jan 01 14:18

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie