Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oldtimer-toerseizoen 2001 begint in Autotron

Datum nieuwsfeit: 10-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Vindplaats 3
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Oldtimer-toerseizoen 2001 begint in Autotron

ROSMALEN - In alle delen van het land worden evenementen georganiseerd waarop de klassieke automobiel het stralende middelpunt vormt. Maar er zijn oldtimerbeurzen en oldtimerbeurzen. Er is echter maar één beurs in Nederland die met hoofdletters mag worden geschreven en waarvoor de vraag naar standruimte nog altijd groter is dan de hoeveelheid beschikbare meters beursvloer. Zaterdag 10 en zondag 11 februari staat de Oldtimer Voorjaarsbeurs in Autotron weer op de activiteitenkalender.

Een van de graadmeters om de kwaliteit van een oldtimerbeurs te kunnen bepalen, is het oordeel van de standhouders en de bezoekers na afloop van voorgaande evenementen. Gelet op het feit dat er ook voor de februari-beurs weer meer vraag naar standruimte is dan door Autotron beschikbaar kan worden gesteld, rechtvaardigt de conclusie dat de standhouders steeds een grote schare kooplustigen konden begroeten. Voor de bezoekers betekent dit dat zij wederom verzekerd zijn van een enorm en gevarieerd aanbod.

De beurs is al ruim 25 jaar een happening waar bezitters van oldtimers uit binnen- en buitenland op afkomen om onderdelen, accessoires, literatuur of curiosa voor hun klassieke automobiel te kopen. De Voorjaarsbeurs is bij uitstek de gelegenheid om het kostbare bezit weer in topconditie aan de start van het nieuwe toerseizoen te brengen. Wie bij de winterinspectie tot de conclusie is gekomen dat een bepaald onderdeel toch beter vervangen kan worden, is in Rosmalen altijd aan het juiste adres. Het moet heel gek lopen wil men het bewuste onderdeel in een van de vele tientallen stands niet kunnen vinden.

De oldtimerbeurzen, die ook in de zomer en in het najaar worden gehouden, zijn de laatste jaren ook uitgegroeid tot grote showrooms waarin circa tweehonderd gerestaureerde en ongerestaureerde klassiekers op een nieuwe eigenaar staan te wachten. De beschikbaarheid van voldoende onderdelen en de vermaarde kwaliteit van diverse merken vormen de basis voor de populariteit. Potentiële kopers kunnen wederom kiezen uit een breed aanbod waarbij Duitse merken, maar ook de Italiaanse merken Alfa Romeo en Fiat en de Engelse sportwagenmerken als MG en Austin Healey goed zijn vertegenwoordigd.

Autotron verwacht in februari weer een gezellige drukte op de beurs. Ook AutoDome is gedurende het weekend geopend. Dit museum biedt permanent onderdak aan de eigen unieke historische Autotron-automobielcollectie en presenteert tevens vele facetten van de automotive branche.

De Internationale Voorjaar Oldtimerbeurs is op zaterdag 10 en zondag 11 februari geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er geldt één toegangsprijs voor zowel de beurs als AutoDome. Vanaf 12 jaar fl. 17,50, kinderen 4 tot 12 jaar fl. 10,00. Autotron is gelegen aan de A50 's-Hertogenbosch-Nijmegen. Met openbaar vervoer, OV/Reisinfo 0900 9292.

Voor meer informatie belt u met de Autotron infolijn 073-523 33 00. Of kijk op www.autotron.nl

Rosmalen, december 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie