Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 11-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 11-02-2001
1e persbericht 11 februari 2001


Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Woordenwisseling mondt uit in vechtpartij Zondagochtend werden op het Stationsplein twee Eindhovenaren van 28 en 40 jaar aangehouden. De twee mannen hadden vlak daarvoor een woordenwisseling met een portier van een horecagelegenheid. Hierdoor ontstond een vechtpartij waarbij een portier gewond raakte aan zijn wenkbrauw. Een tweede portier kreeg een kopstoot. De beide verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de Gagelstraat is tussen zaterdagavond 18.45 en 21.30 uur een rode Mazda 323 met het kenteken 45-FP-XZ gestolen.

Soerendonk: Onder invloed
Zondagmorgen is rond 1.55 uur een 26-jarige man uit Polen op de Zitterd aangehouden. Een politiesurveillance zag de automobilist rijden met een snelheid van ongeveer 15 km/u. Dit rijgedrag was aanleiding om de man staande te houden en een alcoholcontrole te verrichten. De blaastest wees uit dat de man onder invloed was waarop hij werd verzocht om mee te werken aan een ademanalyse op het politiebureau. De man werkte mee aan de ademanalyse maar dit leidde niet tot een voltooid ademonderzoek waarop een bloedonderzoek werd voorgesteld. De man wenste hier geen medewerking aan te verlenen. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 12 uur. Uit onderzoek bleek dat de man bovendien als ongewenste vreemdeling geregistreerd stond. Hierop is hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Veldhoven: Man weigert ziekenhuis te verlaten
Op de Run is zondagmorgen om 3.20 uur een 42-jarige man uit Veldhoven aangehouden. De man had zich in het ziekenhuis gemeld met klachten. Na onderzocht te zijn werd hij doorverwezen naar zijn huisarts. De verdachte wilde echter het ziekenhuis niet verlaten nadat dit een aantal malen duidelijk was gevorderd. Hierop werd hij aangehouden en voor nader onderzoek op het politiebureau ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie