Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 11-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 11-02-2001 Mediaberichten 11 februari (12.00 uur)

Venlo drugszaken

VENLO De politie heeft vrijdagavond bij een onderzoek in een woning aan de Ginkelstraat 495 gram hashish en 48 gram marihuana gevonden en in beslag genomen. De 26-jarige eigenaar uit Venlo is aangehouden. Na overleg met de officier van justitie kreeg hij voor het bezit van de drugs een geldboete van fl. 2.700,00 die hij direct betaalde. Omdat de man zich tijdens het onderzoek bijzonder lastig gedroeg, hij wilde zelfs op de vuist met enkele politiemensen, kreeg de man verder een boete van fl. 550,00 wegens ambtsbelemmering. Die weigerde hij te betalen omdat de man zei dat voor de rechter uit te willen spreken. Na het opmaken van een proces-verbaal is de man weer in vrijheid gesteld.

Ook vrijdagavond zijn in een woning aan de Bergstraat 2 mannen aangehouden. Het zijn een 21-jarige man uit Venlo en een 23-jarige man uit Tegelen. In de woning is 1220 gram hashish; 485 gram marihuana, 27 gram paddos; Dm 960,00 en fl. 1.310,00 in beslag genomen. De 23-jarige man kreeg een geldboete van fl. 200,00, die hij direct betaalde. De 21-jarige man zal, wegens zijn grotere aandeel, voor de rechter moeten verschijnen.

Nederweert verkeerscontrole

NEDERWEERT Bij een verkeerscontrole op de Loverstraat heeft de politie vrijdagmorgen 5 automobilisten bekeurd. Zij maakten geen gebruik van de autogordel en kregen een boete van fl. 90,00. Op dezelfde plaats is vrijdagmiddag nogmaals gecontroleerd. Toen kregen 4 automobilisten een bekeuring omdat zij zonder autogordel reden en 10 een boete voor te hard rijden. De hoogste snelheid was 90 km/u waar 50 km/u is toegestaan.

Venray doorrijden na aanrijding

VENRAY Een 30-jarige vrouw uit Venray heeft vrijdag aangifte gedaan van een aanrijding waarbij een automobilist door reed en zij gewond achterbleef. Dat gebeurde op zaterdag 20 januari 2001. De vrouw liep toen op de Spinetstraat naar de auto waar een 33-jarige man uit St. Anthonis in zat. Die reed echter plostklaps weg waarbij hij de vrouw raakte die ten val kwam. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar ernstig rugletsel werd geconstateerd. De politie is een onderzoek gestart.

Roermond verkeerscontrole

ROERMOND In het kader van het project Roer je mond heeft de politie vrijdagmorgen op de Hendriklaan 7 weggebruikers bekeurd. Voor zaken als het rijden door rood licht, zonder autogordel, bromfietser zonder helm en geen APK.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie