Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 11-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-02-2001 Persberichten district Kerkrade (H.P. 14.16 uur) Zondag 11 februari 2001

Kerkrade: alcoholcontrole:
Tussen zaterdag 10 februari 22.00 uur en zondagmorgen 11 februari 2001 05.30 uur werd in Kerkrade op verschillende plaatsen een alcoholcontrole gehouden. De plaatsen waar gecontroleerd werd betrof de Mijnstraat, de Meuserstraat en de Koningsweg. In het totaal werden 127 bestuurders aan een blaastest onderworpen.
Slechts een automobilist, een 31 jarige inwoner van Kerkrade, bleek teveel gedronken te hebben. Na het positief uitvallen van de alcoholblaastest werd aan het politiebureau een ademanalyse van hem afgenomen. De uitslag van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie