Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 11-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 11-02-2001 Mediaberichten 11 februari (laatste berichten)

Regio snelheidscontroles

REGIO Bij een snelheidscontrole op de Peelweg in Ysselsteyn zijn vrijdagmorgen 143 automobilisten bekeurd. Zij reder harder dan de toegestane 80 km/u. Van de 529 voorbijgangers was de hoogste snelheid 146 km/u.

Bij een snelheidscontrole op de Overloonseweg in Venray zijn vrijdagmiddag 37 automobilisten bekeurd. Zij reden harder dan de toegestane 50 km/u. Van de 260 voorbijgangers was de hoogste snelheid 90 km/u.

Bij een snelheidscontrole op de Deurnese in Heide zijn vrijdagmiddag 12 automobilisten bekeurd. Zij reden harder dan de toegestane 80 km/u. Van de 552 voorbijgangers was de hoogste snelheid 95 km/u.

Op de Venrayseweg in Wanssum zijn vrijdagmiddag 10 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid was 73 km/u waar 50 km/u is toegestaan. De politie controleerde hier de snelheid met behulp van de laserpatrol.
Plasmolen mishandeling

PLASMOLEN In de nacht van zaterdag op zondag is een 54-jarige man uit het Polen mishandeld op een vakantiepark op de Broekweg. Daar verblijven in twee verschillende bungalows zon 11 Polen die in de omgeving werken. Wat er is voorgevallen is volstrekt onduidelijk. Het slachtoffer was zaterdagavond vermoedelijk alleen thuis, terwijl de rest van het gezelschap een avondje uit was. Duidelijk is wel dat het slachtoffer zwaar mishandeld is. Hij is met een amulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen. Zodra de man aanspreekbaar is zal de politie hem verhoren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie