Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 11-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 11-02-2001 2e persbericht 11 februari 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Drugsdealer aangehouden
Zaterdagavond om 23.15 uur werd op het Stratumseind een 18-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van het verkopen van drugs. Bij de verdachte werden vier cachetjes en vier bolletjes cocaïne aangetroffen. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.

Eindhoven: Poging tot tasjesroof
Een 36-jarige vrouw uit Eindhoven is zaterdagavond omstreeks 22.30 uur op de Locatellistraat door drie mannen van haar fiets getrokken. De daders kwamen plotseling uit de bosjes gesprongen. Ze droegen bivakmutsen en zwarte jassen. Nadat het slachtoffer van haar fiets was getrokken wilden de mannen haar fiets en haar tas hebben. Het slachtoffer wilde beiden niet afgeven zodat de daders op haar armen begonnen te slaan. Op dat moment kwam een auto aanrijden waarop de daders zich uit de voeten maakten.

Eindhoven: Verdachte mishandeling aangehouden
Zondagmorgen om 4.20 uur is een 23-jarige Eindhovenaar op het Stratumseind aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling van een 23-jarige man uit Eindhoven. Het slachtoffer lag op de grond en werd geslagen en geschopt. Hier waren meerdere personen bij betrokken. De politie heeft één verdachte aan kunnen houden. Zij zagen de verdachte schoppende bewegingen maken richting het slachtoffer en hielden hem, na verzet van de verdachte, aan. De linkerkant van het gezicht van het slachtoffer was opgezwollen en blauw. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Auto weg
Vanaf de Antonie van Hemertstraat is zondag tussen 00.00 en 11.00 uur een zwarte Volkswagen Polo met het kenteken 43-FG-FK gestolen.

Eindhoven: Onder invloed
Een 22-jarige Eindhovenaar is zondagochtend rond 4.15 uur op de Willem de Zwijgerstraat aangehouden omdat hij werd verdacht van rijden onder invloed. Een ademanalyse met een promillage van bijna 0,55 bevestigde dit. De man kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 410 gulden.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Op de Stratumsedijk vond zondag tussen 10.00 en 12.00 uur een roodlichtcontrole plaats. Twee personen werden bekeurd voor het negeren van het rode verkeerslicht.

Helmond: Aanhoudingen voor baldadigheid
Een 42-jarige man uit Helmond heeft zaterdagavond rond 23.50 uur op de Callenburgh een 18-jarige man uit Helmond aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De man had de 18-jarige op heterdaad betrapt toen hij de buitenspiegel van zijn auto trapte. Tegen de verdachte wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Een 21-jarige man uit Helmond werd zondagmorgen rond 00.30 uur aangehouden op de Obragas. De politie zag dat de man opzettelijk tegen gestalde fietsen aan schopte. De man is na verhoor naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Op de Europaweg werd zondagmorgen rond 1.35 uur een 38-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling van een buitenspiegel van de auto van een 31-jarige Eindhovenaar. De Eindhovenaar reed over de Europaweg en zag de verdachte op de rijbaan lopen. De Eindhovenaar durfde hem niet te passeren omdat de man slingerend over de rijbaan liep. De verdachte draaide zich vervolgens om, liep naar de auto van de Eindhovenaar en trapte de linker buitenspiegel van zijn auto. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Helmond: Man onder invloed veroorzaakt botsing
Zondagmorgen om 4.00 uur is op de Pater van den Elsenlaan een 45-jarige man uit Lieshout aangehouden. De man wordt verdacht van het rijden onder invloed van alcohol. Vermoedelijk verloor hij de controle over zijn voertuig en vloog uit de bocht. Hierdoor botste hij eerst tegen een boom en vervolgens tegen een lichtmast. Hij liep een kleine hoofdwond op. Een ademanalyse gaf een promillage van ruim 1,60 aan. De verdachte kreeg een rijverbod van acht uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Auto komt tot stilstand tegen telefooncel Een 36-jarige vrouw uit Helmond is zondagochtend rond 10.15 uur gewond geraakt toen zij met haar auto tegen een telefooncel tot stilstand kwam. De vrouw reed met hoge snelheid over de Willem Prinzenstraat in de richting van het Bijsterveld. Ze is uit de bocht gevlogen en tegen een boom gereden. Hierdoor vloog de auto over de kop en kwam de auto vervolgens tot stilstand tegen een telefooncel. De vrouw is voor behandeling overgebracht naar het Elkerliek ziekenhuis.

Beek en Donk: Bromfietser licht gewond bij aanrijding Een 16-jarige jongen uit Beek en Donk is zaterdagmiddag rond 13.00 uur licht gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Kerkstraat Anjerstraat. De bromfietser reed over de Anjerstraat en verleende geen voorrang aan een 19-jarige automobilist uit Beek en Donk. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen en liep de 16-jarige jongen licht letsel aan zijn benen op. Hij hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis.

Bakel: Automobilist bedreigd en mishandeld door lifter Op de Bakelsebrug is zondagmorgen om 4.15 uur een 30-jarige man uit Helmond aangehouden. De man wordt, nadat hij eerder die ochtend een lift had gekregen van een 62-jarige man uit Bakel, verdacht van een poging tot diefstal van een personenauto waarbij het slachtoffer met geweld bedreigd werd. De man uit Bakel heeft op de snelweg tussen Eindhoven en Helmond de lifter meegenomen. De lifter gaf aan naar Helmond te willen en legde de automobilist uit hoe hij het beste kon rijden. Uiteindelijk kwamen ze uit in een buiten gebied. Daar stapte de lifter uit en eiste dat hij de auto zou gaan besturen. De automobilist weigerde dit waarop de lifter hem achter het stuur vandaan heeft getrokken. De automobilist trachtte de contactsleutels te bemachtigen. Deze poging mislukte echter. De lifter sloeg het slachtoffer diverse keren tegen zijn hoofd en dreigde hem neer te schieten en zijn ogen er uit te steken. Vervolgens voelde de man een pijnscheut in zijn rechteroog. De lifter sprong hierop in de auto en reed hard en roekeloos weg met het slachtoffer op de passagiersstoel. Op de Dorpsstraat zag het slachtoffer de kans om de autosleutels uit het contactslot te halen, uit de auto te springen en op de rijbaan om hulp te roepen. De verdachte vluchtte te voet en kon later op de Bakelsebrug worden aangehouden. Hij is ingesloten voor nader onderzoek. Het slachtoffer liep een beschadiging van zijn hoornvlies op, een aantal open wonden in zijn gezicht en een aantal blauwe plekken. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Deurne: Man overvallen
Een 66-jarige man uit Helmond is zaterdagavond tussen 18.30 en 19.45 uur op de Raktseweg overvallen door een onbekende man. De overvaller stak zijn hand achter zijn jas en deed voorkomen alsof hij een vuurwapen bij zich had. Hij dreigde het slachtoffer neer te schieten als hij zijn geld niet zou afgeven. De overvaller heeft een geldbedrag van 35 gulden uit de portemonnee van het slachtoffer gehaald en de contactsleutels van zijn auto meegenomen. Het gaat om een dader in de leeftijd van 25-30 jaar met een normaal postuur, kort rood stekelig haar en een rode snor. De dader is in een donkerkleurige auto, vermoedelijk een Mercedes, met gedoofde lichten weggereden.

Gemert: Automobilist verliest macht over stuur
Een 25-jarige passagiere uit Eindhoven is zaterdagmiddag rond 16.25 uur op het West Om gewond geraakt toen de automobilist, een 27-jarige Eindhovenaar, de macht over het stuur van zijn auto verloor. De auto raakte in de slip, ging over de kop en kwam tot stilstand in een sloot. De vrouw had schouder en hoofdklachten en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Gerwen: Woninginbraak
Uit een woning aan de Ruiterweg is zaterdag tussen 17.00 en 21.05 uur een stereotoren met geluidsboxen gestolen. De dader kwam binnen door de schuifpui open te breken.

Mierlo: Bromfietser rijdt zonder te remmen voorrangsweg op Een 17-jarige jongen uit Nuenen reed zaterdagmiddag rond 13.15 uur vanuit de Prelaat Brantenstraat zonder te remmen de Dorpsstraat op en botste hierdoor tegen de auto van een 28-jarige vrouw uit Mierlo. De bromfietser had verwondingen aan zijn knie en is voor behandeling overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Nuenen: Auto gestolen en uitgebrand teruggevonden Tussen zaterdagavond 21.00 uur en zondagmorgen 9.45 uur is vanaf een parkeerplaats aan de Aloysiushof een Opel Calibra gestolen. De auto is zondagochtend in Helmond nabij het Molenven uitgebrand teruggevonden.

Nuenen: Onder invloed
Op de Parkstraat is zondagmorgen om 2.40 uur een 21-jairge man uit Nuenen aangehouden. Hij werd verdacht van het rijden onder invloed van alcohol. Een ademanalyse met een promillage van ruim 1,55 bevestigde dit. De man kreeg een rijverbod van acht uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Reusel: Autogordelcontrole
Tijdens een autogordelcontrole op de Schoolstraat werden zondagmiddag tussen 15.30 en 16.45 uur 286 voertuigen gecontroleerd. Zes personen ontvingen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel.

Someren: Inbraak in woning
Zondag tussen 2.30 en 8.45 uur is ingebroken in een woning aan het Heieind. De dader kwam binnen door de achterdeur open te breken. Uit de woning werden een videocamera, twee mobiele telefoons, 200 gulden, tien videospelletjes en een aantal sleutels meegenomen. Bij de weggenomen sleutels zaten de sleutels van een witte Peugeot Boxer met het kenteken 44-VN-NH. Deze bedrijfsbus met gereedschap is van het erf weggenomen.

Valkenswaard: Bromfietspassagier gewond bij aanrijding Een 16-jarige bromfietser uit Valkenswaard verleende zaterdagmiddag rond 17.00 uur, toen hij op de Hoge Akkers reed, geen voorrang aan een 40-jarige automobilist uit Eindhoven die uit de Reisvennestraat kwam. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen waarbij de passagier van de bromfietser, een 15-jarige jongen uit Valkenswaard, gewond raakte aan zijn arm. Hij is voor behandeling naar het St. Josephziekenhuis gebracht.

Valkenswaard: Make-up en parfum gestolen
Uit een winkel aan de Eindhovenseweg zijn vrijdagavond tussen 17.00 en 18.00 uur 90 doosjes make-up en 53 flesjes parfum gestolen. De waarde van de buit is ruim 3.500 gulden. Een medewerker merkte plotseling op dat de vakken waarin de producten stonden grotendeels leeg waren. Hoe de dader de spullen heeft kunnen meenemen is niet bekend. Wel is zeker dat de spullen niet verkocht zijn.

Veldhoven: Winkeldievegge aangehouden
Op het Meiveld is zaterdagmiddag om 13.20 uur een 20-jarige vrouw, woonachtig in België, aangehouden in een winkel. Toen de verdachte de winkel wilde verlaten ging het alarm af. De vrouw bleek zes kinderkledingstukken ter waarde van 153,95 te hebben gestolen. De verdachte kreeg een boete van 410 gulden en een winkelverbod voor een jaar.

Waalre: Openbare schennispleger
Twee meisjes van 8 en 9 uit Waalre zijn zaterdagmiddag tussen 15.00 en 15.15 uur op de Werenfriedstraat lastig gevallen door een schennispleger. De meisjes werden aangesproken door een onbekende man met een fiets. De man vroeg of de meisjes een geheimpje konden bewaren en of ze mee wilden gaan naar de brandgang. Daar deed hij zijn gulp open en haalde zijn geslachtsdeel te voorschijn. Hij vroeg tevens of de meisjes hun geslachtsdeel wilden laten zien. De meisjes weigerden dit waarop de man met de fiets vertrok. De schennispleger wordt omschreven als een man van ongeveer 1.70 meter lang met kort zwart haar en een stoppelbaard. Hij droeg een bril, een zwarte trui, een zwarte broek en een zwarte leren jack.

Westerhoven: Woninginbraak
Zaterdag is tussen 10.30 en 13.00 uur ingebroken in een woning aan de Kempervennendreef en 50 gulden meegenomen. De dader is aan de voorkant van de woning binnen gekomen door een raam van de slaapkamer open te breken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...