Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zestig jaar getrouwd stel in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Zestig jaar getrouwd
(7 februari)

De heer en mevrouw Wateler v.d.Berg, Muntplein 68 in Nieuwegein zijn 12 februari zestig jaar getrouwd. Het bruidspaar heeft acht kinderen, 5 zonen en 3 dochters, 15 kleinkinderen en 15 achterkleinkinderen. De heer Wateler (85) is geboren in Westbroek.Hij heeft diverse werkzaamheden verricht. Zo was hij slagersknecht, eigenaar van een melkwinkel, medewerker bij een Utrechtse melkfabriek en ook enige tijd is hij werkzaam geweest bij het Utrechts Slachthuis. Mevrouw Wateler-v.d.Berg is ook 85 jaar. Zij is geboren in IJsselstein.

De heer Wateler is betrokken geweest bij het tragische oorlogsincident in Jutphaas in de meidagen van 1945 waarbij enkele plaatsgenoten het leven verloren. Hij zelf raakte toen gewond.

De hobby van de heer Wateler is nu kaarten. Ook vist hij graag. Mevrouw Wateler bezoekt twee dagen in de week de Dagopvang in het verzorgingshuis Zuilenstein.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie