Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 12-02-2001 Persberichten district Kerkrade
Maandag 12 februari 2001 - 15.50 uur

Kerkrade; doelpalen vernield
Zondagmorgen werd om 08.00 uur op het terrein van de voetbalvereniging RKVV Heilust aan de Holzbroekstraat 11 in Kerkrade ontdekt dat de doelpalen vernield waren. De palen bleken gedeeltelijk doorgezaagd en omgebogen te zijn. Namens de vereniging werd aangifte gedaan.

Kerkrade; vernielingen aan autos
Zondagmorgen werden op de Haghenstraat en de Bockstraat in Kerkrade zes voertuigen aangetroffen die vernield waren. Er bleken spiegels ruitenwissers en antennes vernield te zijn. Hoe groot de schade is en wie de aders zijn, is niet bekend.

Vaals; gewond bij aanrijding
Een 43-jarige man uit Vijlen reed zondag 11 februari om 12.20 uur in zijn auto over de Epenerbaan in Vaals. Door nog onbekende oorzaak verloor hij de controle over zijn voertuig en botste tegen een links van de weg staande boom. De bestuurder raakte zwaar gewond en moest met diverse breuken naar het ziekenhuis worden vervoerd. De auto raakte total-loss.

Kerkrade; dronken bestuurders
In de nacht van zondag 11 op maandag 12 februari werden in Kerkrade twee autobestuurders gecontroleerd die teveel gedronken hadden. Een 29-jarige man uit Kerkarde reed dronken over de Hammolenweg. De blaastest gaf een promillage aan van 2,35; bijna vijf keer meer dan het toegestane! Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd. Een 34-jarige vrouw uit Kerkrade reed met een alcoholpromillage van 1,13 over de Past. v.d. Heijdenlaan. Tegen beide bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt.

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie