Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van maandag
16:06 maandag 12 februari 2001

Martin Panman 06-51611628

Twee reeën aangereden

KLAZIENAVEEN/PAPENVOORT. Maandagochtend hebben twee reeën het loodje moeten leggen in verband met een aanrijding. Op de verbindingsweg Emmen/ Klazienaveen sprong er onverwachts een ree uit de berm. De automobilist kon het dier helaas niet meer ontwijken en de ree botste frontaal op de auto. De auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd. Aan de Borgerderstraat in Papenvoort was ook sprake van een onverwacht overstekende ree. Deze botste tegen de bumper wat hem fataal is geworden.

Diefstal sportvelgen

ASSEN. Bij een bedrijf aan de Oude Hoofdvaartseweg zijn er van verschillende autos sportvelgen gestolen. Beide keren waren de velgen keurig gedemonteerd. De autos werden door de verdachten op klinkers geplaatst die afkomstig waren van het terrein om de velgen te kunnen stelen. Er wordt een onderzoek ingesteld.

Diefstal dieselolie

NORG. Maandagochtend is uit een vrachtwagen dieselolie gestolen. De chauffeur kwam tot deze ontdekking terwijl hij kwam tot deze ontdekking terwijl hij reed. Hij zag namelijk dat er olie uit de tank liep. Het bleek dat de tankdop niet meer op de tank zat. Hoogstwaarschijnlijk is de olie zondagnacht uit de tank gestolen. De weg die de chauffeur had afgelegd met een lekkende tank was al met zand en modder bestrooit door een oplettende voorbijganger.

Diefstal uit bedrijf

WILHELMINAOORD. Zondag is een bedrijf aan het Dirk de Ruiterpad in Wilhelminaoord de dupe geworden van diefstal. Het bedrijf is nog in aanbouw. De eigenaar was vergeten om de deuren af te sluiten, toen hij even een broodje wilde eten. De verdachte is door de niet gesloten deuren naar binnen gekomen en heeft o.a een accuboormachine, schuurmachine, schroevendraaiers, bouwlamp en een zaag meegenomen. De schade loopt in de honderden guldens. De eigenaar, een 48 jarige inwoner van Wilhelminaoord deed aangifte. De politie stelt een onderzoek in.

Inbraak

ASSEN. Vannacht is er ingebroken in een woning aan de Markedreef in Assen. Terwijl de bewoner lag te slapen werd een ruit van een achterdeur vernield. Uit de woning werden o.a. een videorecorder, een stereoset, en een mountainbike gestolen. De 23 jarige inwoner deed aangifte.

Caravan gestolen

MEPPEN. Vanaf het terrein van een bedrijf aan de Mepperstraat is vannacht een caravan gestolen. De caravan stond vast doormiddel van een wielklem. Deze klem is vernield, waarna de caravan is gestolen. De ei de caravan is gestolen. De eigenaar van de caravan, een 46 jarige inwoner van Emmeloord deed aangifte.

Autos vernield

EMMEN. In Emmen zijn vannacht acht personenautos vernield. De autos stonden achter op het afgesloten terrein van een autobedrijf aan de Phileas Foggstraat. De inbreker(s) hebben het gaas van het hek opgetild en zijn er onderdoor gekropen. In de autos zijn deuken geschopt of geslagen en ze zijn bekrast. Portier- en contactsloten zijn vernield en een aantal ruiten zijn ingeslagen. Ook een autoradio is er uit gestolen. De 53 jarige eigenaar van het bedrijf deed aangifte.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

enthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie