Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Directiewijziging Bestfoods Benelux B.V.

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Unilever NV
Zoek soortgelijke berichten
Unilever NV

Directiewijziging Bestfoods Benelux B.V.
12 februari 2001

De heer J.F.B. Masselink (59), president-directeur van Bestfoods Benelux B.V. heeft, na bijna 20 jaar de Benelux-organisatie geleid te hebben, besloten zijn loopbaan af te ronden.

Groei, innovatie en resultaat vanuit de merkenportfolio Knorr, Conimex, Dextro, Maizena en Caterplan, kenmerkten de ontwikkelingen van Bestfoods in de Benelux onder de leiding van de heer Masselink over een lange reeks van jaren. Voorafgaande aan zijn functie bij CPC/Bestfoods is de heer Masselink werkzaam geweest bij The Coca-Cola Company, H.J. Heinz b.v. en Ralston Purina.

Na het recente samengaan met Unilever is de organisatie van Bestfoods in de Benelux per 1 januari 2001 gesplitst, om separaat geïntegreerd te worden met Van den Bergh Nederland tot Unilever Bestfoods Nederland en met Hartog-Union tot Unilever Bestfoods België.

Tot juni 2001 zal de heer Masselink adviseur blijven van de nieuwe directie van Unilever Bestfoods Nederland ter ondersteuning van het integratieproces. Voorzitter van de directie van Unilever Bestfoods Nederland is Anthonie L. Stads Nederland is Anthonie L. Stal, voormalig directievoorzitter van Van den Bergh Nederland.

Persdienst Unilever Rotterdam

Tel: +31 10 217 4844
Fax: +31 10 217 4843
Email: press-(office.rotterdam@unilever.com)

>

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie