Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BrandXchanges Belgie innoveert in distributie van topmerken

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BRANDXCHANGES

OTS: BrandXchanges innoveert in distributie van topmerken

Brugge, België (ots) - BrandXchanges gelooft dat de prijzen van de internationale merkproducten transparant en voor éénieder toegankelijk zouden moeten zijn. Zoals de consumenten hun inkopen kunnen doen waar ze willen, kunnen leden van BrandXchanges de prijzen voor producten in groothandelsvolume vergelijken en wereldwijd toegang krijgen tot andere handelskanalen zonder enig risico.

BrandXchanges is een online handelsmarkt voor internationale merkproducten, met name voor alcoholische dranken, tabak, cosmetica en niet-bederfbare voedingsproducten. BrandXchanges maakt wereldwijd nieuwe handelsopportuniteiten mogelijk. Leden hebben een gepersonaliseerd zicht op alle aan- en verkoopoffertes. BrandXchanges fungeert als agent voor de verkoper, en de koper koopt van BrandXchanges; de identiteit van zowel de koper als de verkoper blijven derhalve geheim.

Belangrijk is dat BrandXchanges een volledige service aan zowel koper als verkoper aanbiedt, d.w.z. product inspectie, logistieke afhandeling en een veilige betalingsstroom.

Goederen worden aangeboden ex-belastingsvrije magazijnen, waar zij gecontroleerd worden door de gespecialiseerde logistieke partners. BrandXchanges heeft een wereldwijde samenwerking met de SGS Group om, indien nodig, bijkomende controles uit te voeren. Een volledig scala aan logistieke diensten worden door BrandXchanges aangeboden en gecoördineerd.

Kopers betalen alleen wanneer zij volledig tevreden zijn met de kwaliteit van de goederen. De eigendom van de goederen zal overgaan op het moment dat de betaling van de koper is ontvangen. BrandXchanges werkt samen met Fortis Bank, één van de top 15 financiële instellingen in Europa, om de geldstromen door middel van speciale tussenrekeningen wereldwijd te beheren.

Het lidmaatschap is gratis. Zodra de volledige transactie is afgehandeld, betalen zowel koper als verkoper een vaste commissie aan BrandXchanges.

BrandXchanges is een onderneming met zetel in België. BrandXchanges werd opgericht in juli 2000 door een team van managers met elk meer dan 15 jaar ervaring in offline handel en logistiek. De organisatie werd met eigen vermogen gefinancierd. De huidige aandeelhouders hebben de intentie om grotere bedrijven uit handel en logistiek in de nabije toekomst te laten participeren.

ots original text: BrandXchanges

Voor meer informatie, contacteer:
BrandXchanges / Edward Ackerman
Wittemolenstraat 45 b3
8200 Brugge - België
Tel: +32-50-40-48-60
Fax: +32-50-40-48-70
E-mail: (info@brandxchanges.com)
www.brandxchanges.com

12 feb 01 11:38

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie