Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 10.45 uur
Man mishandelt vrouw en rijdt onder invloed

NIEUWEGEIN Zondagavond 11 februari om elf uur kreeg de politie een melding dat op Ravenswade ter hoogte van de windmolen een vrouw mishandeld zou worden. Merk en kenteken van de auto waarmee de dader weggereden zou zijn werden eveneens doorgegeven.

Agenten zagen het opgegeven voertuig uit de richting van Ravenswade in de richting van het verkeersplein Laagraven rijden. Na staande houding verklaarde de man, een 32-jarige inwoner uit IJsselstein, ruzie gehad te hebben met zijn vriendin waarna er wat klappen over en weer waren gevallen. Ook roken de agenten dat de man vermoedelijk sterke drank had genuttigd.

Na verder onderzoek bleek de man reeds driemaal eerder bekeurd te zijn voor het rijden onder invloed. Ook bleek de verdachte niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en was hij tot twee maal toe doorgereden na een aanrijding veroorzaakt te hebben.

De man zal nader gehoord worden over de gepleegde mishandeling en kan in ieder geval rekenen op een proces-verbaal voor het rijden onder invloed. Ook kreeg de man en rijverbod van twee uur opgelegd. Zijn auto werd in beslag genomen.

Kleedkamer leeggeroofd

IJSSELSTEIN Op zaterdagmiddag 10 februari tussen half vier en half vijf hebben onbekenden ingebroken in een kleedkamer van een voetbalvereniging aan de Heemradenlaan. Tijdens de voetbalpartij werd de afgesloten toegangsdeur ingetrapt, waardoor de deur en het kozijn behoorlijk werden beschadigd.
De daders zochten alle kleding en sporttassen door en namen diverse goederen, waaronder portemonnees, GSMs, kleding, bankpasjes etc. mee. De politie heeft een aantal getuigen gehoord die menen de daders gezien te hebben. Het onderzoek zal worden voortgezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie