Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie gewonden bij eenzijdig ongeval op A2

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Drie gewonden A2

12-2-2000 Vannacht rond halfvier zijn bij een eenzijdig ongeval op de A-2-Oost de drie inzittenden van een personenauto ernstig gewond geraakt. De passagiers, twee Amsterdammers van 32 en 37 jaar, zaten bekneld. Ze werden bevrijd en in kritieke toestand in een ziekenhuis opgenomen. De 35-jarige bestuurder is ook opgenomen, maar is niet in levensgevaar.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afslag S-111. De verongelukte auto kwam uit Utrecht en was op weg naar Amsterdam. Volgens een taxichauffeur die een tijdje achter de auto reed, was er sprake van slingerend rijgedrag en lag de snelheid tussen de 120 en 140 kilometer per uur.

Ter hoogte van de S-111 ramde de auto, voor zover bekend zonder enige aanleiding, de vangrail en schoot daar overheen. Even verder kwam het voertuig klem te zitten tussen een vangrail en de palen van een portaal. De brandweer bevrijdde de slachtoffers. Van de bestuurder is bloed afgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie