Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Productschap Tuinbouw wil meer internationale samenwerking

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PT: internationale samenwerking telersverenigingen stimuleren

Het Productschap Tuinbouw (PT) vindt dat Brussel internationale samenwerking tussen erkende telersverenigingen meer moet stimuleren in de Gemeenschappelijke Marktordening Groenten en Fruit (GMO). Het PT is ook van mening dat de GMO-eisen voor milieuprojecten tussen de verschillende lidstaten beter op elkaar afgestemd moeten worden.

De Europese Commissie heeft vorige maand een verslag gemaakt over de uitvoering van de GMO vanaf 1996 en dit voorgelegd aan de Raad. Dit document dient als achtergrond voor eventuele beleidsaanpassingen. Door de toenemende internationale concurrentie ligt het volgens het PT voor de hand dat telersverenigingen in de toekomst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie