Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: automobilist zonder rijbewijs

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 12-02-2001 Persbericht Politie district Sittard
Maandag 12 februari 2001

Beek; Alcohol en verkeer

In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 3.25 uur, zag een patrouille een voertuig met een snelheid van circa 60 km/h slingerend over de A2 in de richting van Beek rijden. De automobilist werd ter hoogte van het vliegveld een stopteken gegeven. Uit het onderzoek bleek dat de man stevig gedronken had. Uit de ademanalyse bleek een promillage van 2.0 promille. De 54-jarige automobilist uit Maastricht bleek geen geldig rijbewijs te hebben. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt.

Geleen; Alcohol en verkeer

Op zondagavond vond er in de Pr. Mauritslaan een aanrijding met blikschade plaats. Bij het opnemen van het ongeval bleek dat een bestuurder alcohol gedronken had. Van de verdachte, een 41 jarige inwoner van Geleen, werd een bloedproef afgenomen.

Holtum; Alcohol en verkeer

Omstreeks 15.00 uur zondagmiddag kreeg de politie een melding dat een automobilist op de Holtummerweg in Born in de berm was geraakt en tevens tegen een lantaarnpaal was gebotst. OP de genoemde lokatie werd inderdaad een voertuig en een beschadigde lantaarnpaal aangetroffen, alsmede een uitgerukte boom en een beschadigde afrastering. Aan de hand van door getuigen verstrekt signalement werd op de Mispelboom een 41 jarige man uit Papenhoven aangetroffen. De man bleek alcohol te hebben gedronken. Uit de ademaanalyse bleek een promillage van 2.0 o/oo, viermaal de toegestane hoeveelheid. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Het voertuig raakte geheel vernield.

Sittard; Brandstichting

Op zondagavond, omstreeks 20.30 uur werd brand gesticht in een coniferenhaag van een woning bij de Lange Voer in Sittard. Door de eigenaar werden de brandende coniferen geblust. De brandweer droeg zorg voor nablussing. Circa 25 coniferen werden vernield.

Schinnen; Inbraken

In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning gelegen in de Europastraat in Schinnen. Aan de achterzijde werd een bovenlicht geforceerd. Diverse laden en kasten werden doorzocht. Er werd niets ontvreemd. Een andere woning in de Europastraat kreeg eveneens ongewenst bezoek. Hier betrad men de woning op dezelfde wijze. Vermoedelijk werd alleen een jas gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie