Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Josine Westerbeek-Huitink nieuwe vice-voorzitter CNV

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV)

12/02/2001 - Josine Westerbeek-Huitink nieuwe vice-voorzitter CNV

Josine Westerbeek-Huitink is de nieuwe vice-voorzitter van de vakcentrale CNV. Het Algemeen Bestuur heeft haar vandaag unaniem gekozen. Westerbeek-Huitink blijft als bestuurder verantwoordelijk voor de portefeuille sociale zekerheid en arbeidsmarktbeleid. Westerbeek-Huitink volgt Hans Brüning op. Hij heeft het CNV verlaten voor een baan bij de Interkerkelijke Organisatie voor Ontwikkelingssamenwerking in Zeist.

Josine Westerbeek-Huitink begon haar loopbaan bij de vakcentrale CNV in 1986 als beleidsmedewerker. In die tijd coördineerde ze het CNV Technologieproject en tussen '90 en '94 voerde ze de coördinatie over het arbeidsvoorzieningsbeleid in de regio's. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie