Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Rotterdam reikt vijfde Veiligheidsspeld uit

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Vijfde veiligheidspeld voor Mees Hakkenberg

Wethouder Els Kuijper reikt 12 februari de gemeentelijke Veiligheidspeld uit aan Mees Hakkenberg, lokatiedirecteur van CG Henegouwen (VMBO) van de locatie Laanslootseweg.

De heer Hakkenberg maakt zich al jaren verdienstelijk in het bevorderen van beleid dat de veiligheid van de jeugd in en rondom scholen moet verbeteren. De heer Hakkenberg is onder andere initiatiefnemer voor het convenant 'scholen - politie' in Spangen. In Samenwerking met het Leger des Heils en de Stichting Lotus Millennium heeft hij sociale vaardigheidstrainingen opgezet, waarbij zowel leerlingen als docenten, indien nodig, intensieve begeleiding van de genoemde partners kunnen krijgen. De school levert een bijdrage in het belang van ex-gedetineerde jongeren.
De gemeentelijke Veiligheidsspeld is een jaarlijke onderscheiding voor een persoon die werkzaam is in het Rotterdamse Onderwijs en zich heeft onderscheiden op het gebied van veiligheid in en rondom scholen. De prijs bestaat uit een zilveren speld voor de laureaat en een cheque van 5 duizend gulden te besteden binnen de school aan een door de school nader te bepalen activiteit in het kader van "Veilig op School'.
De speld is een inititatief van de Dienst Stedelijk Onderwijs in overleg met Projectgroep Veilig.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie