Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Curt Roth spreekt op Mobile Internet congres

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rotterdam, 18 januari 2001

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT.COM CEO CURT ROTH SPREKER OP MOBILE INTERNET MALAYSIA SUMMIT 2001

ExtraTainment.com CEO Curt Roth spreekt op het congres Mobile Internet Malaysia Summit 2001 op 12 februari 2001 in het Sheraton Imperial in Kuala Lumpur, Maleisië. Roth spreekt op de eerste dag van het congres om 4 uur 's middags lokale tijd.

Zijn presentatie is getiteld "Meeting the Challenges for a Content Provider of Delivering Entertainment Services on a Wireless Network". Aan bod komen onder andere: de mogelijkheden die mobiele netwerken bieden aan streaming cartoons, het bepalen van het soort content waarnaar vraag zal gaan ontstaan, de invloed van streaming media zoals cartoons en films op mobiele netwerken, en spelletjes en entertainment als publiekslokkers.

Het 1st Mobile Internet Malaysia Summit 2001 is bedoeld voor de Maleisische mobiele industrie en wil een platform bieden voor betere communicatie, inzicht en informatie-uitwisseling tussen Maleisische telecom professionals. Naast ExtraTainment.com zullen onder meer bedrijven als Alcatel, Siemens, Lucent Technologies en Celcom op het congres spreken.

Het 1st Mobile Internet Malaysia Summit 2001 vindt plaats op maandag 12 en dinsdag 13 februari in het Sheraton Imperial in Kuala Lumpur. Het evenement wordt georganiseerd door IBC Asia Ltd. te Singapore. Voor meer informatie, zie: www.ibc-asia.com/mim.htm

ExtraTainment.com is genomineerd voor de BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Interactive Entertainment Award. Het is de winnaar van de Cool Site of the Month Award en is genomineerd voor de Cool Site of the Year Award 2000.

ExtraTainment.com brengt op zijn website dagelijks nieuwe cartoons, games en entertainment. Naast internet richt ExtraTainment.com zich op de mobiele markt en levert het content voor WAP, 3G (UMTS; Universal Mobile Telecommunications System) en Palmtops, zoals Pocket PC's. ExtraTainment.com is te vinden op: Internet www.extratainment.com WAP www.waptoons.com


Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200 of via e-mail (mijke@extratainment.com).

De complete presentatie is na het congres te vinden op: www.extratainment.com/congresses.html

Voor beeldmateriaal en downloads van ExtraTainment.com cartoons, logo's en banners kunt u terecht op: www.extratainment.com/pressimages.html.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie