Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegafsluiting Leidsevaart en Oranjevaart in Lisse

Datum nieuwsfeit: 12-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Wegafsluiting Leidsevaart

Vanaf 12 februari a.s. zal de Leidsevaart vanaf de Delfweg tot aan de grens met Noordwijkerhout, afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. De weg wordt dan opnieuw geasfalteerd. De Leidsevaart zal zo´n vier weken afgesloten zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wegafsluiting Oranjelaan

In verband met de werkzaamheden aan de Oranjelaan is deze weg al enige tijd afgesloten voor doorgaand verkeer. Door tegenvallende weersomstandigheden wordt deze sluiting verlengd. De weg zal tot en met 23 februari voor doorgaand verkeer gesloten blijven. De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van een nieuw riool ter hoogte van de kruising Sportlaan-Nassaupark-Oranjelaan. Ook wordt een nieuwe verkeersdrempel aangelegd en wordt de rijweg geasfalteerd. Het verkeer zal worden omgeleid. De afsluiting geldt niet voor voetgangers- en fietsverkeer maar er moet wel rekening worden gehouden met enige overlast.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie