Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlands Computer X magazine nu ook via computerx.be

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NEDERLANDS COMPUTER X MAGAZINE NU OOK VIA COMPUTERX.BE

Computer X brengt IT nieuws en artikelen nu via computer.nl èn computerx.be

ALMERE, 13 februari 2001 - Computer X, het online IT magazine van ExaMedia (www.examedia.nl), heeft nu ook een Belgische versie, gericht op de Vlaamstalige gemeenschap. Via computerx.be is actueel nieuws te volgen op het gebied van computer hard- & software en internetontwikkelingen. Ook verschijnen er regelmatig achtergrondartikelen die een bepaald thema of specifieke gebeurtenis beschrijven. Ook heeft het magazine een uitgebreid forum (waar bezoekers met vragen terecht kunnen), een maandelijkse column, technische startpagina en een groot overzicht van computerwinkels in de Benelux.

De Belgische versie is in het leven geroepen doordat een relatief groot percentage van de bezoekers uit België kwam. Het .be domein was al enkele weken online, maar is sinds kort pas gescheiden van de .nl versie. Momenteel loopt ruim 90% van de inhoud nog synchroon met de Nederlandse versie, maar op lange termijn zal de content steeds meer gescheiden worden. Men kan dan denken aan meer nieuws over België zelf, maar ook over meer gerichte acties en reclame. Binnenkort verschijnt er ook een Computer X nieuwsbrief.

Over Computer X
Computer X bestaat sinds 1 januari 1999 en startte oorspronkelijk onder de naam "Computer NL". Sinds de oprichting heeft de site een uitgebreid scala artikelen online gezet, waaronder vele die ook opgenomen zijn in nationale en internationale computer magazines. Ook wordt het nieuws op de voet gevolgd, zodat de bezoekers de belangrijkste zaken te weten komen aangevuld met nuances van de redactie. Meer informatie over Computer X vindt u op www.computerx.be (zie ook de knop 'info')

Over ExaMedia
ExaMedia is een ICT media bedrijf met een tiental websites, van journalistiek tot fotografie en onderzoek. Twee voorbeelden zijn www.interpoll.nl, waarop onlangs een uitgebreid onderzoek naar internet verslaving is uitgevoerd en www.prexa.nl dat online public relations verzorgt. Twee nieuwe, nog te lanceren websites zijn www.columnx.nl en www.xgame.nl. Naast websites levert ExaMedia ook artikelen en case studies, evenals contentverzorging op websites van derden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (pers@prexa.nl) of (info@computerx.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie