Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belegger krijgt eigen virtuele adviseur

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ConcenTrader heft informatieachterstand belegger op

Nieuwegein, 13 februari 2001 - ConcenTrade, leverancier van online beleggers-informatie systemen aan banken, uitgevers en portals, introduceert een nieuwe onafhankelijke Internetdienst voor beleggers. Zij kunnen met de ConcenTrader® via elk gewenst medium over individueel geselecteerde beleggings-informatie beschikken.

Elke belegger die zich aanmeldt op www.concentrader.nl wordt automatisch op de hoogte gehouden over belangrijke actuele nieuwsfeiten en koersontwikkelingen van bedrijven op de Europese en Amerikaanse effectenbeurzen EuroNext, NYSE en Nasdaq. De belegger bepaalt de selectie van bedrijven en de karakteristieken van de meldingen en kiest per soort bericht de media via welke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie