Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Televisieopnames Nationaal Songfestival in 't Bakhuys

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Onlangs opende - 't Bakhuys, AGAnaam koken- haar deuren. 't Bakhuys is gevestigd in de monumentale T-boerderij Den Elleboog te Hellouw. In de authentieke sfeervolle Oudhollandse keuken staat het nostalgische gietijzeren AGA-fornuis centraal en hier worden vanaf heden kookcursussen en workshops georganiseerd.

Joyce Borgmann (voorzitter AGA Owners Club NL) wil graag laten zien en natuurlijk laten proeven hoe heerlijk je hiermee kunt koken. Een optimaal gebruik van de AGA-cooker geldt hierbij als uitgangspunt.

Om een smaakvolle maaltijd te bereiden, maakt Joyce zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten uit haar eigen moes/kruidentuin. Ook het fruit van de boomgaard en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie