Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lotus presenteert kennismanagement producten in Arena

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
UITNODIGING

Persbijeenkomst:
De toekomst van kennismanagement

Lotus K-station en Lotus Discovery Server
dinsdag 13 februari 2001, 10.00 uur
Amsterdam Arena

Lotus K-station en Lotus Discovery Server zijn de onderdelen van een totaal nieuwe kennismanagement-suite van Lotus. Maar wat betekenen deze nieuwe producten voor de toekomst van kennismanagement? Op deze vraag geeft Lotus u graag een antwoord tijdens een persbijeenkomst op dinsdag 13 februari 2001 in de Amsterdam Arena. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Aansluitend wordt er een lunch geserveerd.

Michael Fisser, Product Marketeer bij Lotus, licht Lotus' visie op kennismanagement toe en de strategie die Lotus hierin volgt. Vervolgens gaat Rob Schootman, Senior Product Specialist bij Lotus, verder in op K-station en de Discovery Server (voorheen samen bekend onder de codenaam 'Raven'). Hij zal zijn presentatie afsluiten met een demonstratie van de uitgebreide mogelijkheden.

Graag vernemen wij door een reply op deze mail ((judith@lvtpr.nl)) of telefonisch (030 - 6565 070) of wij u op 13 februari aanstaande bij deze persbijeenkomst mogen verwelkomen. Na aanmelding ontvangt u uiteraard een bevestiging met routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,
Lotus Development Nederland BV,

Miranda Velzeboer,
PR & Communications

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie