Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MusicFrom.nl en Winston Kingdom bieden e-mailpetitie aan

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

* Persbericht 26-01-2001 *

MusicFrom.nl en Winston Kingdom voeren actie voor een betere Artiestenregeling

Zoals bekend kan de Artiestenregeling 2001 de doodsteek betekenen voor het Nederlandse clubcircuit. Poppodia, bands en artiesten worden geconfronteerd met hogere kosten waardoor het bijna onmogelijk wordt het hoofd boven water te houden. Ook het publiek wordt het moeilijk gemaakt om voor een redelijke prijs een leuk optreden te bezoeken.

MusicFrom.nl heeft in samenwerking met Winston Kingdom deze gelegenheid aangegrepen om een email actie op touw te zetten waarbij zij deze email-petitie op 13 februari aanbieden aan staatssecretaris van Cultuur Rick v.d. Ploeg. Wij willen hem vragen om bij de besprekingen op 20 februari met staatssecretaris Wouter Bos aanwezig te zijn zodat hij de petitie aan hem door kan geven. Dit gesprek kan dan aanleiding zijn het negatieve effect dat de huidige Artiestenregeling heeft voor poppodia en bands/artiesten om te zetten in een positief effect. De uitzonderingsregeling die geformuleerd zal worden, kan worden gebruikt om een zo gunstig mogelijk klimaat te scheppen voor het Nederlandse clubcircuit.

Mensen die deze actie willen ondersteunen of er meer over willen lezen, kunnen surfen naar http://actions.MusicFrom.nl

MusicFrom.nl is een stichting die een beter klimaat wil creëren voor de gehele Nederlandse muziekcultuur.

MusicFrom.nl
Contact: Monique v.d. Boogaard
Tel: 010 4665981
E-mail: info@musicfrom.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie