Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huisartensbeurs 2001 heeft eigen website

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Huisartsbeurs 2001

12 februari 2001

De Huisartsbeurs 2001 van de LHV heeft met ingang van dinsdag 13 februari een eigen website. Het adres is www.huisartsbeurs.nl en is gebouwd door hoofdparticipant Bohn Stafleu Van Loghum.

Het moment waarop de site 'in de lucht' is, komt overeen met de toezending van de uitnodigingsbrochure aan alle LHV-leden en
-medewerkers. Hierin staan onder meer de onderwerpen van de workshops. Zowel het bezoek aan de Huisartsbeurs als deelname aan één van deze workshops dienen te worden aangemeld via de website. De uitnodigingsbrochure moet op 14 februari op de mat vallen; bezoekers van de website kunnen zich dus al een dag eerder aanmelden.

Oriënteren
De website Huisartsbeurs biedt gaandeweg steeds meer informatie over de echte Huisartsbeurs, die op zaterdag 24 maart 2001 worden gehouden in Ahoy' Rotterdam. Bezoekers kunnen zich van te voren al volop oriënteren. Er is algemene informatie, informatie per themastraat, workshop, inhoudelijke presentatie en standhouder. Daarnaast zijn er nieuwsberichten en kan de virtuele bezoeker alvast reageren op stellingen, die ook op 24 maart op het centrale ontmoetingsplein Plaza Futura aan de orde komen tijdens het debat over de toekomst van de zorg.

Ga naar : Nieuwspagina van de LHV
Volgend artikel : Deel acties opgeschort; volop overleg 'achter de schermen'

© copyright LHV 2001 home . index . email/adres . Artsennet

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie