Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunstopdracht nieuwe brandweerkazerne gemeente Maassluis

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

13-2-2001

Perscommuniqué 13 februari 2001

Kunstopdracht nieuwe brandweerkazerne

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 augustus 2000 besloten een kunstwerk te laten vervaardigen in de nieuwe brandweerkazerne. Op advies van de projectgroep kunsttoepassing brandweerkazerne besluit het college de opdracht voor het nieuwe kunstwerk toe te wijzen aan de Vlaardingse kunstenaar Eric van Straaten. Eric van Straaten zal een vrijwel levensgroot groepsportret van het brandweerkorps aanbrengen op de achterwand van de entreehal.

Verkeerstellingen Dr. A. Schweitzerdreef

Tijdens de reconstructiewerkzaamheden aan de Westlandseweg is het verkeer gedurende bepaalde periodes omgeleid. Onder andere door de bewoners van de Dr. A. Schweitzerdreef is het vermoeden uitgesproken dat deze toename van verkeersintensiteiten, in het bijzonder die van het zware vrachtverkeer, blijvend zou zijn. Om een objectief beeld te verkrijgen van mogelijke wijzigingen in de verkeersdruk zijn er in november 2000 verkeerstellingen gehouden op de Dr. A. Schweitzerdreef die vervolgens zijn vergeleken met verkeerstellingen uit 1998. Uit deze vergelijking kan niet worden afgeleid dat er een wijziging in de verkeersdruk op de Dr. A. Schweitzerdreef is opgetreden.

Gemeentebanen.nl

Het college heeft besloten een contract aan te gaan met GemeenteBanen.nl. voor het via de web-site publiceren van personeelsadvertenties. Hierdoor wordt ook nadrukkelijker de mogelijkheid geschapen om te solliciteren via internet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie