Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Excursie Studium Generale naar Leids Cabaret Festival

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium GeneraleLeids Cabaret Festival


Veel grote cabaretiers hebben er hun eerste stappen gezet op het pad naar de roem. Het Leids Cabaret Festival geldt nog steeds als the place to be als je iets wil betekenen in het cabaretwereldje. Lebbis en Jansen, Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten, Kees Torn en vele anderen zijn er ontdekt. Op een gegeven moment werd cabaret beschouwd als een doodlopende tak in de amusementsindustrie. Het zou gedateerd zijn, een theatervorm die niet meer paste in de nieuwe tijd. Het tegendeel is waar gebleken. De laatste jaren groeit en bloeit het cabaret tegen de klippen op. De jongste generatie cabaretiers heeft ook veel vernieuwingen gebracht, die ervoor zorgen dat cabaret op dit moment vele verschijningsvormen kent.
Op dinsdag 13 februari gaan we naar Leiden, naar een van de voorrondes van het festival.
We hopen er spraakmakende optredens mee te maken. Vertrek omstreeks 17.00 uur uit Eindhoven. Thuiskomst omstreeks 1.00 uur. Je kunt je aanmelden bij Bureau Studium Generale, kamer 2.02 Auditorium. Kosten f 20,00. Alleen studenten kunnen mee. Contactpersoon Corine Bolwerk 2475348.


Excursie Leids Cabaret Festival
Dinsdag 13 februari
Vertrek 17.00 uur/ thuiskomst ca. 1.00 uur


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie