Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: diefstal uit auto's

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van dinsdagmorgen
09:12 dinsdag 13 februari 2001

Roel Hallink, tel.: 0528-295033


* Diefstal uit autos

MEPPEL Gisteravond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats van een scholengemeenschap aan de Randweg. Het rechterportierraam werd ingeslagen. Uit de auto werd een radardetector gestolen. Totale schade is niet bekend.

ASSEN Gistermiddag had een 40-jarige inwoner van Assen zijn auto geparkeerd aan de Nieuwenhuizen. Toen hij later terug kwam bij zijn auto was één van de portierramen ingeslagen en was de radardetector uit de auto gestolen. Schade is niet bekend.


* Schennis pleger

EMMEN Toen gisteravond het personeel van een winkel aan de Hoofdstraat bezig was nog vakken na te vullen, stond er plotseling een man voor de etalage. Deze man had zijn geslachtsdeel uit zijn broek en maakte daarom alom bekende bewegingen mee. Toen het personeel naar buiten liep, ging de man op de vlucht. Het betrof een blanke man van rond de veertig jaar. Hij was ongeveer 1.75 m., had zwart haar en een grote zwarte snor. De man droeg een blauwe jas.


* Inbraak in woningen

COEVORDEN Vanmorgen vroeg ontdekten bewoners van een woning aan de Elemastraat dat er bij hen ingebroken was. Vermoedelijk is de dader binnen gekomen middels het bovenlicht van de achterdeur. Benenden werd alles doorzocht. Het is nog niet precies duidelijk wat er weg is.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie