Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Flevoland: aanrijding voor ziekenhuis

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 13-02-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266825

Aanrijding voor ziekenhuis
EMMELOORD Op de Urkerweg zijn maandagmiddag een auto en een bromfiets met elkaar in botsing gekomen. De 41-jarige automobiliste uit Lelystad en het 16-jarige Emmeloordse meisje op de bromfiets reden in tegenovergestelde richting over de Urkerweg; het meisje reed op het fietspad. Toen de automobiliste het terrein van het Dr. Jansenziekenhuis wilde opdraaien, zag zij de bromfietsster over het hoofd. Het meisje kwam ten val en is met lichte verwondingen aan haar hand in het (dichtstbijzijnde) ziekenhuis behandeld. Zowel auto als bromfiets raakten licht beschadigd.

Aanrijding Hollandsedreef
ALMERE Een 20-jarige fietser uit Almere liep maandagochtend een hoofdwond en een vermoedelijke hersenschudding op na een aanrijding met een auto. De twee kwamen in botsing op de kruising van de Hollandsedreef met de Beemsterweg; de automobilist (32 uit Almere), die op de Hollandsedreef reed, kon de fietser die de kruising op reed niet meer ontwijken. Na de aanrijding is de fietser per ambulance naar het Flevoziekenhuis gebracht; de automobilist bleef ongedeerd.

Onder invloed
Een 35-jarige Almeerse automobilist werd maandag aan het eind van de middag op de Schoolwerf door agenten aan de kant gezet, omdat zijn rijbewijs verlopen was. De man bleek naar alcohol te ruiken en werd aangehouden. Op het politiebureau blies hij 530 ug/l (1,2 promille). Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is met een rijverbod van 5 uren naar huis gezonden. Tegen de man wordt voor beide feiten proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie