Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht district Eemland noord: rijden onder invloed

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.00 uur
Snelheidscontrole

EEMNES De politie heeft maandagmorgen op de Wakkerendijk een snelheidscontrole gehouden. Tussen half twaalf en half één passeerden 242 voertuigen de controlepost. In totaal werden 23 bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/u.

Rijden onder invloed

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Maandagnacht zag de politie een voertuig op de Westsingel rijden waarvan het vermoede bestond dat de bestuurder gedronken had. Na een eerste blaastest bleek dat de man met drank op achter het stuur zat.

Op het bureau wees de ademanalyse uit dat de 46-jarige bestuurder uit Baarn 0,6 promille alcohol in zijn bloed had. Na een kopje koffie vertrok de man met een bekeuring van 410,= en een rijontzegging van een uur.

Snelheidscontroles

SOEST Gisterenmiddag 12 februari tussen kwart over een en drie uur heeft de politie op de Biltseweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 1350 gecontroleerde voertuigen overschreden 14 automobilisten de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 99 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie