Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie miljoen voor reductie luchtemissies bedrijven

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

12-Feb

3 miljoen voor reductie luchtemissies bedrijven

Het subsidieprogramma Reductie Luchtemissies Bedrijven (RLB) 2001 ondersteunt de ontwikkeling en toepassing van grensverleggende technieken voor vermindering van luchtemissies van bedrijfsmatige activiteiten. Het zwaartepunt van het programma lag tot nu toe bij de implementatie van zogenoemde nageschakelde technieken. Vanaf 2001 richt het programma zich met name op integratieprojecten. Dit zijn projecten die ingrijpen op het energieconversieproces en daardoor zowel een NOx als een CO2 reductie bewerkstelligen Omdat dit bijdraagt aan het realiseren van de NMP-doelstellingen voor duurzame energievoorziening, heeft het ministerie van VROM f 3.000.000,- ter beschikking gesteld ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie