Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Hollands Midden: man breekt voet

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 13 februari 2001

Man breekt voet Voorhout Op maandag 12 februari rond 13.30 uur raakte een 36-jarige man uit Alkmaar met zijn voet onder de wielen van een heftruck. Daarbij brak hij zijn voet. Het ongeval gebeurde bij een bedrijf aan de Loosterweg waar de Alkmaarder aan het werk was. Tijdens het meerijden op een heftruck viel hij daar van af en liep het letsel op. Hij is overgebracht naar het LUMC. De arbeidsinspectie is door de politie in kennis gesteld.

Inbreker slaagt niet in zijn opzet Lisse Op maandag 12 februari rond 20.00 uur is een inbreker er niet in geslaag om in te breken in een woning aan de Van Bonninghausenlaan. Toen hij bezig was om op de 1e etage een slaapkamerraam open te wrikken, schrok de slapende bewoner wakker. Toen hij naar het raam liep maakte de inbreker zich uit de voeten en verdween in het duister van de avond.

Jongen zonder aanleiding in elkaar geslagen Noordwijk Op maandag 12 februari rond 21.30 uur werd een 14-jarige jongen uit Noordwijk op de Duinwetering zonder enige aanleiding door drie onbekende jongens belaagd en in elkaar geslagen. Hij hield aan het voorval een pijnlijk gezicht en schrammen in zijn nek over. De jongen liep over de Duinwetering toen de drie op hem af kwamen rennen. Plotseling werd hij van achteren vast gespakt, op de grond geduwd en geschopt en geslagen. Daarna renden de jongens weg. De jongens waren in de leeftijd van 15 tot 18-jaar. Eén van hen had een stevig postuur en blond stekelig haar.

Aanrijding met letsel Leiden Een 17 jarige bromfietsster uit Leiden is maandag 12 februari omstreeks 12.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding. Het meisje reed over de Oude Vest komende vanuit de richting Beestenmarkt. Zij verleende ter hoogte van de Vollersgracht geen voorrang aan een bestelauto die van rechts naderde. De 46 jarige Leidse bestuurder van die auto kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietsster kwam ten val en is voor onderzoek overgebracht naar het Lumc.

IJzeren buis verwond kind tijdens gymles Waddinxveen Op maandag 12 februari rond 15.00 uur kwam uit het plafond van gymzaal 'Groenswaard' aan de Wingerd een ijzeren buis vallen. De buis, ongeveer 50 centimeter lang en met een diameter van ongeveer 5 centimeter, raakte een 12-jarige meisje dat daar gymles had met haar schoolklas. Zij werd geraakt aan het hoofd en haar arm. Ambulancepersoneel onderzocht haar. De politie stelde de gemeente in kennis. Deze zal waarschijnlijk de gymzaal wegens de slechte staat waarin het verkeerd per direct buiten gebruik stellen. De gemeente zocht direct contact met het onfortuinlijke meisje.

Parkeerwachter mishandeld Reeuwijk Op zondag 11 februari rond 04.15 uur werd een 64-jarige parkeerwachter uit Reeuwijk op een parkeerterrein van een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwdorperweg mishandeld door een nog onbekend gebleven bestuurder van een taxibusje. Tussen de twee onstond een woordenwisseling over het niet opvolgen van de aanwijzingen van de parkeerwachter. De bestuurder van het busje stapte uit en gaf de man een stomp in het gezicht. Daarop raakte de Reeuwijker uit balans en viel. Bij zijn val brak hij zijn rechter pols. De Reeuwijker deed maandag 12 februari bij de politie aangifte.

Inbrekers overlopen Reeuwijk Op maandag 12 februari rond 21.25 uur overliep een Gouwenaar twee inbrekers die bezig waren om met een koevoet een deur van een bedrijf aan de Buitenomweg open te breken. Ondekt zoals zij zich voelden bedreigden zij in 1e instantie de Gouwenaar maar kozen toch uiteindelijk eieren voor hun geld en gingen er vandoor.

Inbraak in woning Gouda Op maandag 12 februari werd in de vroege avond ingebroken in een woning aan de Koekoekstraat. Hoe de inbrekers de woning binnen kwamen is nog niet helemaal duidelijk. Uit de woning wordt een geldbedrag vermist.

Vitrinekraak Gouda Op dinsdag 13 februari werd rond 03.30 uur een steen door een etalageruit gegooid van een kledingwinkel aan de Kleiweg. Vanuit de etalage werden enkele kledingstukken gegraaid en meegenomen. Wat er precies weg is kon nog niet worden gezegd.

Poging kraak pinautomaat Gouda Op maandag 12 februari omstreeks 01.30 uur is getracht een pinautomaat aan de Lekkenburg te kraken. De inbreker(s) wist(en) vermoedelijk met een valse sleutel of door middel van flipperen de toegangsdeur naar de bank te openen. De deur naar de ruimte van de pinautomaat werd opengebroken. Daar werd zonder resultaat getracht de automaat open te breken. In het pand zijn vervolgens diverse kasten en laden opengemaakt. Later op de ochtend vond men in de brievenbus van het ander filiaal aan de Ruigenburg een demopasjes van het filiaal aan de Lekkenburg. Het pasje is vermoedelijk door een vinder in de bus gedaan. De politie wil graag in contact komen met de vinder. Hij/zij kan bellen naar de politie in Gouda, telefoonnummer 0900 8844.

Aanrijding tussen auto en fietser Schoonhoven Een 19-jarige fietser uit Schoonhoven heeft een lichte hersenschudding en een gekneusde hand opgelopen toen hij op de Rotterdamseweg werd aangereden door een 35-jarige automobilist uit Schoonhoven. De automobilist ging links rijden om de fietser in te halen. De fietser schatte de afstand tussen hem en de auto te kort in en ging ook naar links richting het busstation. Een aanrijding was het gevolg. De fietser is voor onderzoek overgebracht naar het Bleulandziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie